Cooler Master MasterBox Lite 5 vs Aerocool Aero 300 FAW Edition

• Konuyu başlatan Neko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.605
Makaleler
6
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 İşlemci
MSI B550-A PRO Anakart
XPG Gammix D35 32GB (4x8) 3600MHz CL18 RAM
ID-Cooling Frostflow X 240 Soğutucu
Powercolor Fighter RX 6600 XT 8GB
WD Blue 1TB + WD Blue 1TB + WD Purple 1TB HDD + Adata Ultimate SU 650 240G + Samsung PM991A 256G SSD + WD Blue SN580 1TB SSD
MSI MAG Forge 100M + 4x ID Cooling XF12025-SD Fan
Silverstone Strider Essential 500W 80+ Bronze (ST50F-ES230)
3x Lenovo Legion R25F-30 240Hz Monitor
Meslek
Memur
Profil Kapağı
1523109432
Bu arada CM MasterBox Elite 3 imiş.

Yanlış yazmışım :üzgün:

@Silinen üye O fiyattaki bir üründen zaten üst düzey bir malzeme bekleyemeyiz. Fiyatına göre iyi ürün bence.
Hocam üst düzey bir malzeme beklemiyordum zaten ama resmen müşteriye rezil oldum. Ön panelin dökülmemesi için resmen dua ediyorsunuz o kadar dandik. Power reset tuşuna 1 kere basmak zaten kalitesini ortaya direk koyuyor. Anakart yükseltme vidaları kasaya o kadar zor girdi ki başka yülsetme vidalarıyla ve karga burun yardımıyla soktum. Yani Aerocool'un kalitesi gerçekten tartışılır düzeyde. Cooler Master ile kalite konusunda kıyaslamak bence komik olur.

Aerocool'un daha hiçbir kasasının malzeme kalitesini beğenemedim. Hep düşük yada orta sınıf bir malzeme kullanıyorlar. Özellikle GT ve GT Black serisi fiyaskoydu. CM MasterBox Lite 5 kesinlikle daha kalitelidir. Ayrıca tasarımıda hoş.

Nihayet gerçeği gören biri daha. Bende xpredator red devil almıştım zamanında, buna 300 lira vermiştim. Kasa hem büyük hem dengesiz, ekran kartı takma yeri 1 ay sonra kırılmıştı. Bana pek güven vermedi bu modeli. Ama yukarda duran Faw 300 gözüme iyi göründü.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı