Cooler Master MasterKeys Pro L RGB ve MasterPulse Kutu Açılışı

@Barış Tolon Ne bileyim öylesine yazdım. Göndermiyorlar sanırım. Az çok bilinen, tanınan youtuber isen gönderirler gerçi. Bu kadarını biliyorum ben de.

12.sınıftan sonra bir kanal ve site açıp başlamak istiyorum yayıncılığa. Oyun-teknoloji-sinema-dizi gibi şeylerden bahsedip inceleme yapmak olacak temel hedefim. Tabii tek başıma bu işin altına girmem, giremem. Kuzenim sıcak bakıyor aslında.

Kötü videonuz olursa da kuzenim atmış der çıkarsınız.
Kaliteli videolarınız olursa (ki olacağını düşünüyorum) bence büyürsünüz. Arkanızda bir forum var hocam.

Haha sağ olun. Tabii her videoyu reklam yapıp buraya atacak halim yok ama sizlerden bunu duymak güzel oluyor valla. Tabii YouTube Türkiye'de bu sektörde kaliteli iş yapanlar pek de büyümüyor ama amacım zaten hobi şimdilik. İleri de ki iş hayatımda da referans olur hem.

Benimde aklımda var öyle bir şeyler. Ciddi düşündüğünüzde steam profilim imzamda, konuşuruz.

LYS ve YGS bittikten sonra yapmayı planlıyorum zaten. Kafama koydum ama. Birisi ile ya da birkaç kişi ile girişeceğim valla. Zamanı gelince tekrardan iletişime geçeriz.

MasterPulse`u kullandiniz mi? Nasil rahat mi? Sesi nasil? Almayi dusunuyorum da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…