Cooler Master MasterPulse İncelemesi

Normal kasalarda iki tane Jack girişi var. İncelemede onu söylemek istedim. Hem mikrofonu hem de kulaklığı kullanabilirsiniz evet.
barış kardeşim rode nt-usb mikrofon kullanıyorum bana 500tl ye kadar mikrofon öneminin olmadığı bir kulaklık tavsiye edermisin. müzik performansı hiç önemli değil sadece oyun odaklı kullanacağım. amazon üzerinden alacağım 120 euro civarına kadar önerilerini bekliyorum. teşekkür ederim.

Cooler Master MasterPulse Pro modelini öneririm o zaman.
kardeşim cevabın için teşekkürler fakat amazon.de pro modeli kalmamış benimde düşündüğüm bir modeldi aslında. pulse modelinde 7.1 yok diye biliyorum. ss arctis 5 modeli nasıl veya beni farklı bir modele yönlendirebilir misin.

Merhaba, Masterpulse Pro 7.1 modelini ülkemizdeki bayilerimizden alabilirsiniz

İkisi de farklı yönden iyiler. Cloud Core daha rahat ve mikrofonu daha iyi, MasterPulse'ın ses performansı daha iyi ve Bass FX gibi çok güzel bir olaya sahip. Senin isteklerin ne yönde ise ona göre seçersin. "Bu, bundan daha iyidir" diye bir karşılaştırma yapılmaz. İstekler ve zevklere göre alınır bir ürün.

İnceleme için teşekkürler ürünün +larında ergonomik yapısını da koymuşsunuz ama cloud core daha rahat mı diyorsunuz? Benim için rahatlık çok önemli kafamın ağrımasını istemiyorum cloud core bende hiç ağrı yapmazdı çok rahattı ama şu an bulunmuyor veya çok pahalı. Bu model sizce nasıl olur rahatlık açısından ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…