Çözüldü Core 2 E7300 Sistemde Kapanma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nedimcom

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Modelci
Thermaltake xaser 3 kasam var. İçinde 550 watt psu var (480 watt yazıyor peak load 550 watt). Geçenlerde palit gtx 570 1280 mb 320 bit'lik bir ekran kartı aldım. Fakat high seviyede Crysis 2 açtığımda, 1-2 dk içinde kasa komple kapanıyor. Psu'ya bağlı 3 soğutucuyu. Optik sürücünün power girişlerini sökmeme rağmen, aynı sorun devam ediyor. Acaba psu yetmiyor mu? (sistem core2 e7300, 2 gb ram) Cevabınız için teşekkürler.

Nedim Karataş
Türkmodel

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler Paradise7. Sanırım intelin dandik işlemci soğutucusundan kaynaklanıyor. Amacım burada tecrübe edinmiş arkadaşlardan bilgi almak. Yoksa her şeyi sıfırdan almak mantıksız. Bir parçaya yönelip en iyisini alıp sorunu çözmek istiyorum.

İşlemci soğutucunu çıkart. Termal macunu yenile. Tekrar tak. Sonucu bizimle paylaşırsan sevinirim.

Evet arkadaşlar, sizinde dediğiniz gibi işlemci ısınmasıymış, termal macunu birkaç damla sürüp yaydım, aynı ayarlarda deneme yaptım kapanma olmadı. İlk kez bu boyutta ekran kartı kullandığım için acemilik yapmışım. Teşekkürler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı