Core 2 Quad Q9650 için hangi ekran kartı alınmalı?

Darboğazın şöyle bir durumu var. Eğer siz orta ayarlarda 80FPS almanız gerekirken 60FPS alıp, darboğaz yaşıyorsanız: Grafikleri yükselttiğiniz zamanda gene 60FPS alıp, yüksek grafik deneyim etmiş olursunuz.
O yüzden bütçeye göre tölere edilebilir. Tabii en üst seviye almakta işlemcinin tıkanması sağlayacak ve o zamanda genel olarak PC'de kasma sorunu gözükecek.

750 Ti en F/P model ama ucuza 1050 Ti bulduysanız neden olmasın? 1500TL altına güzel bir kart.

1050 Ti ile ne kadar kasma yaşanır ya da 750 Ti ile FPS farkına değer mi o kasma bu sistemde cok iyi bir performans beklemiyorum eski oldugundan dolayı ama ulaşabileceği son seviyeye ulaşsın istiyorum.

1050 Ti ile ne kadar kasma yaşanır ya da 750 Ti ile FPS farkına değer mi o kasma bu sistemde cok iyi bir performans beklemiyorum eski oldugundan dolayı ama ulaşabileceği son seviyeye ulaşsın istiyorum.
CPU %100 gibi değerlere ulaşırsa anlık olarak 1, 2 FPS düşüşler ve arkadan video, müzik gibi şeyler açmanız engeller. Çözümü var tabi onunda ama darboğazın sıkıntılı olan kısmı bu.

Ulaşacağı son seviye mevzusunu bende boş verin. LGA 775 gibi bir sistemi daha nereye götürebilirsiniz ki zaten?

CPU %100 gibi değerlere ulaşırsa anlık olarak 1, 2 FPS düşüşler ve arkadan video, müzik gibi şeyler açmanız engeller. Çözümü var tabii onunda ama darboğazın sıkıntılı olan kısmı bu.

Ulaşacağı son seviye mevzusunu bende boş verin. LGA 775 gibi bir sistemi daha nereye götürebilirsiniz ki zaten?

Bende pek sistemin daha gideceğine ümitli değilim ama şu an yapabileceğimin en iyisi bu, arka planda bir şey açık tutmuyorum ama genel olarak onun çözümü nedir ya da hep %100 çıkar mı işlemci. Ben GTX 1050 Ti tercih edeceğim.

Bende pek sistemin daha gideceğine ümitli değilim ama şu an yapabileceğimin en iyisi bu, arka planda bir şey açık tutmuyorum ama genel olarak onun çözümü nedir ya da hep %100 çıkar mı işlemci. Ben GTX 1050 Ti tercih edeceğim.
Çözümü FPS'i kısıtlamak. Mesela 100FPS aldığınız zaman işlemci %100'e çıkıyor, sizde grafikleri arttırarak veya FPS'i kısarak 70FPS'e düştüğünüz. O zaman da işlemci %70 kullanıma düştü.

FPS dalgalanması umarım çok olmaz.
Şu video konu hakkında çok açıklayıcı olur doğrusu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu video konu hakkında çok açıklayıcı olur doğrusu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videodaki adamın FPS'i sadece 2 kere cok dustu onun dışında çok iyi gitti, eğer böyle sadece 1 2 kere FPS düşmesi yaşanıyorsa neden başkalari sanki dakika başı drop yiyecekmişim gibi söylüyorlar ki 1050 Ti için?

Videodaki adamın FPS'i sadece 2 kere cok dustu onun dışında çok iyi gitti, eğer böyle sadece 1 2 kere FPS düşmesi yaşanıyorsa neden başkalari sanki dakika başı drop yiyecekmişim gibi söylüyorlar ki 1050 Ti için?
Valla kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor. Bazı kişiler ciddi droplar yerken, bazılarında iyi kötü gidiyor. İstemeden abartmış olabilirim ama durum böyle oluyor. Oyundan çok arkaplanda ekstra işlem yapacağınız zaman eziyet oluyor.
Mesela oyunun Wikisinden birşey bakacağınız zaman filan.

Vallahi kullanıcıdan kullanıcıya değişiyor. Bazı kişiler ciddi droplar yerken, bazılarında iyi kötü gidiyor. İstemeden abartmış olabilirim ama durum böyle oluyor. Oyundan çok arka planda ekstra işlem yapacağınız zaman eziyet oluyor.
Mesela oyunun wikisinden bir şey bakacağınız zaman filan.

O zaman dediğiniz gibi çözünürlüğü arttırmayı denerim mesajlarınız için teşekkürler hocam seçmemde çok yardımcı oldu, genel olarak cozunurluk yüksek kullanırım FPS düşmesi biraz daha azalır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı