Corsair Glaive RGB Oyuncu Faresi İncelemesi

Tasarım olarak çok hoş duruyor incelemede gayet yerinde iyi günlerde kullanmanız dileğiyle. Corsair olması da cabası gerçekten ürünleri çok dayanıklı ve kaliteli tek geçerim.

Yerine Steelseries Rival serisi almak ne kadar mantıklı olur?
Daha yeni rival 300 aldım ama doğrusu gözüm bunda kaldı. Benim için logodaki ısınmadan çok dpi ledlerinin rengi sorun. İnceleme yararlı oldu teşekkürler.

Baş parmak yeri biraz saçma geldi bana. Yukarıda tuşlara basmak için parmağı kaldırmak gerek gibi. Tuşlar biraz daha alçak olsaydı güzel olurmuş. Diğer aparatlarla nasıl oluyor?
Hayırlı olsun.

Baş parmak yeri biraz saçma geldi bana. Yukarıda tuşlara basmak için parmağı kaldırmak gerek gibi. Tuşlar biraz daha alçak olsaydı güzel olurmuş. Diğer aparatlarla nasıl oluyor?
Hayırlı olsun.
Aslında çok yüksek değil. Ama yukarıda olması da iyi. Zira öbür türlü olsaydı, fareyi hareket ettirirken tuşlara basardınız.

Daha yeni rival 300 aldım ama doğrusu gözüm bunda kaldı. Benim için logodaki ısınmadan çok dpi ledlerinin rengi sorun. İnceleme yararlı oldu teşekkürler.

Logo ısınma falan yok aslında.

@İbrahim Zdemir sende de orta top sert mi? Bende hala yumuşamadı da Ayrıca Corsair logosunun olduğu yer gerçekten ısınıyor. Tutuş olarak eli küçük olan yada ince uzun olanlar için bence biraz geniş kalıyor.

Rahatsız edecek düzeyde bir ısınma yok. Eğer fareyi kullanmazsanız sıcaklık artıyor.

Yani eli terletecek kadar değil.

Rahatsız edecek düzeyde bir ısınma yok. Eğer fareyi kullanmazsanız sıcaklık artıyor.

Yani eli terletecek kadar değil.
Şu ölçüm yapan aletlerden var bende 35 36 dereceye çıktı. Diğer kullandığım ürünlerde 26-32 derece arasında takılıyor, kullanılan malzeme çok etkiliyor tabii. LED'leri kapatıp deneyeceğim birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…