Corsair HS55 vs Razer BlackShark V2 X

Bütçe
1500

emirhannk

Hectopat
Makaleler
4
Üç seçenek arasında kararsız kaldım, ancak sadece CS 2 oynuyorum. Sizce hangisi daha iyi? Ses kartım yok gibi görünüyor, ana kartım H510M.

@Xantern

@ProximusTwo

Son düzenleme:
Hocam H2002D 500'lerden o fiyata çıktı o kadar yükselişten sonra alırsam çok pişman olurum onun dışında ses kasmamı çok etkiliycek derecede v2X mi daha iyi olur cold Core mu bir de uzun kullanımda rahatlık için.
Evet. H2002D Blackshark V2 X gibi bir kulaklık. Cloud 2 en son 1800'e düştü, önermem fakat rahatlık isterseniz olabilir. İkinci el temiz Arctis Prime da müthiş seçenek.

Evet. H2002D BlackShark V2 X gibi bir kulaklık. Cloud 2 en son 1800'e düştü, önermem fakat rahatlık isterseniz olabilir. İkinci el temiz Arctis Prime da müthiş seçenek.

Artics Prime yakın zamanda Amazon'da 1500 TL ydi ama param yoktu zamlanmış 2. el kulaklık düşünmüyorumda hocam rahatlık olarak Core mu v2X mi?

Kulaklık hakkında bilginiz var mı mikrofonu kötü diyorlar ama Cloud 2 ile çok iyi ses kasıyor CSdeki arkadaşlarım bunu Core ile de yakın performans alabilir miyim acaba.
Evet. Aynısı gibi. Cloud 2 var bende de. Ama Kingston versiyonu bulursanız ikinci el onu alın. Çok kullanılmış olur fakat ses kalitesi de daha iyi malzeme de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı