Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

Alıcıyı her USB portunda denedim 130M2'lik ev içerisinde 1 oda hariç bütün odalarda ses alabiliyorum. Öyle 10 cm yer değiştirdiğinde seside götürecek bir alıcısı yok. iCue yazılımını ve kullaklık driver'ını güncellemenizi tavsiye ederim. Sorunun devam etmesi halinde Corsair'in önce türkiye distribütörü olan Boğaziçi elektroniğe sonra Amazon'a yazmanızı tavsiye ediyorum.

Hocam çok teşekkürler benimki de öyle demekki dip ses problemi bende de yok, çok sevindim tekrar sağolun almamıza çok yardımcı oldunuz..
Batarya yüzdesi aşırı dengesiz sinir bozucu. Ayrıca alıcı arkaya takınca arada ses gidip geliyor çekim gücü düşük galiba.
Hocam bende taktım sizin kasa eski yeni durumu nasıl 2.0 olması gerekiyor portların en az. Benim de 10 m olmadan kesiliyor fakat araya 2-3 duvar girmiş oluyor ona bağlıyorum. Yüzde işini bilmiyorum da ilk geldiğinde şarj etmiştim 1 saat kullanmadan batarya boşalmış ses gelmiyor diye epey program kurup kaldırmıştım. Tekrar şarj ettim şuan kullanıyorum sizin için yüzde kısmına dikkat edeceğim bir süre kullanıp.

Ön porta taktım bakalım umarım bugün ses gidip gelmesi olmaz hocam. Türkiye distribütörü ilgilenir mi ki acaba? İlgilenirse harika olur valla.
Teşekkür ederim hocam. Dün 2 saatten kısa vakitte %90lardan %67 seviyesine düşmüştü. Bugün açtım %78 idi şarjı.

Hocam şimdilik bir sorun yok gibi ama ertesi gün nasıl olur bir bakayım Hocam yalnız kulaklıklarımızı iyi inceledik bir sakatlık var mı diye renewed almasak dikkat etmeyince hiç sorun farketmez miydik acaba?

Hocam şimdilik bir sorun yok gibi ama ertesi gün nasıl olur bir bakayım Hocam yalnız kulaklıklarımızı iyi inceledik bir sakatlık var mı diye renewed almasak dikkat etmeyince hiç sorun farketmez miydik acaba?
Valla ben dikkat ederdim o batarya sorunu sinir bozucu. Ayrıca çekim gücü... Umarım çekim gücü sıkıntısı yüzünden ses gidip gelmiştir. 2 saattir dizi izliyorum daha bir şey olmadı. Ancak şöyle bir şey de var yani aşırı ucuza aldık.

Hocam %50 deki şarj %18 olmuş birkaç saat sonra açınca bu doğruysa şarj çabuk bitiyor değilse benimde gösterge bozuk Evet ucuza olduğu için çok sorun düşünmek istemiyorum

Hocam %50 deki şarj %18 olmuş birkaç saat sonra açınca bu doğruysa şarj çabuk bitiyor değilse benimde gösterge bozuk Evet ucuza olduğu için çok sorun düşünmek istemiyorum
Valla hocam sorun yok batarya performansında. Sabah 12 gibi oturdum bilgisayar başına saat 2 gibi batarya zayıf uyarısı verdi %6 olmuş batarya. Bence iyi.

Valla hocam sorun yok batarya performansında. Sabah 12 gibi oturdum bilgisayar başına saat 2 gibi batarya zayıf uyarısı verdi %6 olmuş batarya. Bence iyi.
Hocam epeydir test ediyorum da benimkide sıkıntılı sanırım Sabah doldurdum şarjı önce %100 gösterdi programda baktım hala kırmızı yanıyor dedim yeşile geçmesini bekleyeyim. Bir 15-20 dakika bekledim yeşil yandı çıkarttım. Birkaç saat sonra geldim açtım kulaklığı %98 de görünüyor program üzerinden, üstüne bir yarım saat 40 dakika kadar kullandım %94'te şuan. Bataryada sorun olmasın da göstergeyi çok sorun etmiyorum Bu arada hocam ben hiç daha önce kulaklık kullanmadığım için bilmiyorum bugün biraz kullanırken şarj ettim ve o şarj kablosu omzuma çok çarpıp rahatsızlık etti normalde de böyle rahatsız edip takılır mı kablolu kulaklıklarda biliyor musunuz?

Hocam ben neden kablosuz kulaklık aldım sanıyorsunuz. Bıktım kablodan yok omzundan geçir yok masanın köşesine takıldı yok çekmeceye sıkıştı, otur koltuğa kapı çaldı haydiii kalk kapıya susadın kalk otur kabloyu düzelt falan. Yetti valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…