Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

Valla hocam Corsair Outlet ülkemdeki Corsair yetkili servisinden yardım isteyebileceğimi veya para iadesi talebinde bulunabileceğimi söyledi. Ama para iadesiyle birlikte büyük ihtimalle ürünü de isterler. Bende saldım şuanlık valla napayım. Sizde de ortaya çıktıysa kronik bir şey olabilir demek ki.

Amazon üzerinden fiyat indirimi ya da değişim yapamaz mıyız acaba? Siteye baktığımda sadece iade seçeneği görebildim. Satıcıyla görüşme şansımız var mı site üzerinden? İade yerine indirim ya da değişim talep edebileceğimiz bir yol olmalı bence.

Valla hocam hem Amazon'dan hem satıcıdan indirim aldım pek yüz bulamıyorum doğrusu

Onu nasıl yaptınız hocam ya bizde talep etsek.
Bahsettiğim şeyler hocam önceden. Satıcıdan fiyat düştüğü için aldım 5 dolar, Amazon'dan ise kargo ücreti iadesi aldım 9 dolar. 25 dolar üzeri kargolar beleş olmuş artık ancak her ürün de değilmiş. Ama bana istisnai olarak(en azından bana öyle dediler) kargo ücretinin geri ödemesini yaptılar.

Evet hocam hatırlattığınız çok iyi oldu, siz söylediğinizde bende yazmıştım ve iadeyi bende aldım. Başka arkadaşlar varsa şanslarını denesinler, istisnai olarak bana da söylediler fakat o aslında bize özelden ziyade bu şekilde bir olayı kast ediyorlar diye anladım. Gerçekten güzel fiyata aldık, canlı destekle de görüştüm 90 gün iade hakkımız varmış bir süre daha kulaklığı test edeceğim sorun olursa mümkünse değişim talep ederim. 90 gün meselesi içimi epey rahatlattı. Türkiye'den alsak bu şekilde olmazdı ne yazık ki..

Hocam ne için iade düşündünüz ki? Benim sorunlarım çekim kalitesinin beklediğimden zayıf oluşu ve programın batarya yüzdesini doğru göstermemesi. Valla 234 liraya göre değerlendirdiğimde bu sorunlar gayet rahat bir şekilde göz ardı edilebilecek sorunlar. Ha 600 lira veripte böyle sorunlar olsa kafayı fıttırırdım heralde.

Hocam iade derken değişim ya da indirimi kastediyorum, yoksa bende büyük bir sorun çıkmazsa iade etmek istemiyorum.

Hocam iade derken değişim ya da indirimi kastediyorum, yoksa bende büyük bir sorun çıkmazsa iade etmek istemiyorum.
Valla indirim bilemiyorum hocam. İki indirim aldım zaten sövmesin adamlar arkamızdan diye düşünüyorum. Ama olursa da beleş paraya hayır demeyiz sonuçta ufak maduriyet var. Ayrıca kesinlikle değişim düşünmüyorum. Bu sefer dip ses falan olur pişman oluruz.
Merhaba cloud flight ile bunun arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
Valla Cloud Flight için stereo olduğunu söylüyorlar. Şarjı çok çok iyiymiş ve ses kalitesi de bir o kadar iyiymiş. Fiyat farkına bağlı. Aralarında çok fiyat farkı yoksa ben olsam Cloud Flight alırdım heralde. HS70'te dip ses çıkma ihtimali oldukça var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…