Corsair HS70 Carbon (Renewed) Model'i İzlenimlerim

Doğru dediniz hocam dip ses mevzusunu unuttum, çekilmez o olursa. Neyse çok şükür oturalım oturduğumuz yerde .
Merhaba cloud flight ile bunun arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim?
Hocam oyun için Flight daha iyi diye tahmin ediyorum, fiyat farkı azsa genel özelliklere bile bakınca kablolu kullanım ve uzun süre şarj desteği güzel artılar. Fiyat farkı sizin tartacağınız konu. Ayrıca bu seviyelerdeki ürünlerin üzeceğini de sanmıyorum. Birde arkadaşa ek ben 7.1 i hiç açmıyorum oyun oynarken bir fark hissetmedim açıkcası, hatta bazı oyunlarda sanki biraz daha boğuluyor.

Çiğ değilde tizler bazen dolmuş kornası gibi adamın kulağını tırmalıyor fakat buna değecek kadar güzel yön hissiyatı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla ne bileyim tizler iyi basslarda iyi. Full ses bass boost yapılmış şarkı dinlerken insanın boğazını gıdıklıyor titreşim valla.
Keyifler nasıl? Sanki şarj süreside birazcık azalma var gibime gelmeye başladı.
Bazen düşünüyorum da bunu satıp üzerine biraz daha ekleyerek Steelseries Arctis 1 wireless mi alsam?
Onun telefonda kullanabilme ve kablolu olarak kullanılabilmesi büyük ekstra. Uzatma kablosu da yanında çıkıyor menzili arattırmak için. Dışarı da kullanmalık kulaklık arıyordum. Bass performansı kötü diyorlar ama bilemedim.

Son düzenleme:

Hocam eski konu biliyorum ama Amazon'dan artık renewed ürün alınmıyor mu? Türkiye'ye gönderim yok diyor.

Salgın sürecinde bir çok firma yurt dışı gönderimlerini kapattı. Bununla ilgili bir sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Hocam selamlar, bir çok kişi ses kalitesinden pişman, siz çok beğenmişsiniz bize bir örnek iletebilir misiniz? Sarj süresinde azalma yaşadınız mı? Geçikme durumu nasıl hocam? Son olarak ses kasmak, ayak sesleri duymak için sesler bass olarak geliyor değil mi?

İkinci el alacağım, renewed modeli ile normal model arasında fark mevcut mu?

Tek tek cevap verirseniz çok müteşşekir olurum.

Selamlar,

Ben şanslı olanlardanım. Ürünümde çok şükür hala dip ses sorunu mevcut değil. Kulaklığımı geceden tam olarak şarj edersem, oyun ve dizi/film kullanımında sabah 12.00'dan yaklaşık gece 2-3'e kadar kullanım sağlayabiliyorum. PUBG ve Valorant gibi FPS oyunlarında gayet ses kasabiliyorum.

Dipnot: Şarj süresi 13-14 saat gidiyor şu anda fakat ilk aldığımda daha fazla gidiyordu.

Geçikme durumu nasıl hocam?
Bu soruya cevap verir misiniz?, çok önemli.

siz çok beğenmişsiniz bize bir örnek iletebilir misiniz?, Çok memnun olurum size kalmış.

Örnek verebilir misiniz?

İkinci el alacağım, renewed modeli ile normal model arasında fark mevcut mu?
Lütfen buna da , Aklımı tırmalayan bir diğer soru.

---
Mesafesi ne kadar acaba, örneğin arkada yatağa gidip telefon alsam bağlantı kesilir mi? Bu da keza çok önemli 110Tl bütçe ile başladım aramaya 500'e kadar dayandırdım. Bir an önce almalıyım yoksa işler karışıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…