Corsair HS80 vs Razer BlackShark V2 Special Edition

  • Konuyu başlatan Fikop
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1B
Kronik sorunları var onun kulakçıklarında kırılıyor diye biliyorum sert plastik olduğu için HS80 modeli hem daha yeni hem daha iyi ses kalitesi olarak.
Void Elite'e göre tabiki iyi ama Blackshark V2 SE'ye göre malzeme kalitesinde asla iyi olamaz.
Kronik olarak kafa bandı kırılabiliyor hiçbir şey yapmasanız bile yani karınca dokunsa kırılıyor gibi bir olay oluyor. Pedleri patlıyor ama o wireless modelindeydi yine böyle bir sorunla karşılaşırmısınız bilemem.
V2 SE malzeme kalitesi olarak ön planda. Ses kalitesi olarakta yine bir tık daha iyi eğer EQ ayarını düzgün yaparsanız. HS80'in tek iyi olduğu konu mikrofonu, yayıncı veya içerik üreticisi değilseniz o kadar iyi bir mikrofona gerek duymazsınız bence. Benim önerim V2 SE olur.
 
Void Elite'e göre tabii ki iyi ama BlackShark V2 SE'ye göre malzeme kalitesinde asla iyi olamaz.
Kronik olarak kafa bandı kırılabiliyor hiçbir şey yapmasanız bile yani karınca dokunsa kırılıyor gibi bir olay oluyor. Pedleri patlıyor ama o Wireless modelindeydi yine böyle bir sorunla karşılaşır mısınız bilemem.
V2 SE malzeme kalitesi olarak ön planda. Ses kalitesi olarak da yine bir tık daha iyi eğer EQ ayarını düzgün yaparsanız. HS80'in tek iyi olduğu konu mikrofonu, yayıncı veya içerik üreticisi değilseniz o kadar iyi bir mikrofona gerek duymazsınız bence. Benim önerim V2 SE olur.

2 aydır kullanıyorum hiçbir yerinde bir şey yok eşyalarınızı bebek gibi bakarsanız onlarda size bebek gibi davranacak BlackShark ıda kullandım aralarında fark anlaşılacak kadar değil.
 
2 aydır kullanıyorum hiçbir yerinde bir şey yok eşyalarınızı bebek gibi bakarsanız onlarda size bebek gibi davranacak BlackShark ıda kullandım aralarında fark anlaşılacak kadar değil.
2 ay çok uzun bir süreymiş gibi bir de hahaha atmışsınız. Karınca dokunsa kırılacak duruma geliyor diyorum bebek gibi baksanız bile siz hala yok öyle yok böyle diyorsunuz. Kendiniz de kabul ettiniz Blackshark'ın daha iyi olduğunu söylediğinize göre. :D
 
2 ay çok uzun bir süreymiş gibi bir de hahaha atmışsınız. Karınca dokunsa kırılacak duruma geliyor diyorum bebek gibi baksanız bile siz hala yok öyle yok böyle diyorsunuz. Kendiniz de kabul ettiniz BlackShark'ın daha iyi olduğunu söylediğinize göre. :D

V2 Pro tabii ki de daha iyi kablosuz olanı ama kabloluda HS80 öneriyorum hocam.
 
V2 Pro kullandığınızı söylemediniz ben V2 SE üzerinden konuştum hocam. Bende kabloluda V2 SE öneriyorum. Konu sahibi kararını verir artık.

Hocam konu sahibi arkadaş almış, sizle de birkaç farklı konuda karşılaşmıştık zaten. Sizin ve birkaç arkadaşın önerisi üzerinde Razer BlackShark V2SE almayı düşünüyorum. Teşekkürler önerileriniz için.

+ Sürekli hareket halinde olduğum için taşıma çantası da cazip geldi açıkçası.
 

Geri
Yukarı