Corsair K68 RGB İncelemesi

1 aydır kullanıyorum kesinlikle çok güzel bir klavye keşke şunlarda olsaydı dediğim;
Alüminyum kasa,Ses arttırma için yuvarlak multimedya tuşu vede USB girişi olabilirdi onun dışında K70 yerine bence bunu alın çünkü bunda toz ve su koruması var ve bu büyük bir arttı.

Güzel inceleme, teşekkürler.

Bir şey sormak istiyorum. Diğer klavyelerden çıkan gri tuşlar gibi tuşları ayrıca satın alıp bu klavyeye takabiliyormuyuz

Güzel inceleme olmuş fakat yazılım konusunda özellikle headset tarafında oldukça berbat.

Bu klavyede merak ettiğim RGB Işık’ları diğer corsair ürünleri ile senkronize çalışıyor mu mesela bende corsair 680 x kasa var corsair RGB li ramler var

Merhabalar birkaç ay sonra bilgisayar alacağım ve yanına bu klavyeyi almak istiyorum. Bu fiyattan daha fazla (şu an 500 tl) vermek de istemiyorum klavye için. İki sorum var size;

1) Rgb ışıkları forumdaki bazı arkadaşların dediği kadar sönükmü? İlk rgb ve mekanik klavyem olacak eğer alırsam ve biraz da hevesliyim bu rgb modlarına karşı. Ama rgb aydınlatmasının iyi olmasını istiyorum. Yazılımından ve topluluk profillerinden dolayı 1. tercihim corsair.

2)Klavye fiyatını hak ediyormu uzun vadede beni üzermi?

[/QUOTE]
Corsair cidden klavye konusunda bana kalırsa kaliteli ve incik cincik şeyleri bile takan birisi olarak Corsair bana güven veriyor diyebilirim.
Ben de klavye bakmaya başladığımda RGB olsun da olsun diyordum, hevesliydim ve Corsair K55 almıştım. Kendine özel profil atama, her tuşa ayrı ışıklandırma ve mekanik olmamasına rağmen RGB diyerekten aldım klavyeyi ancak belli bir zaman sonra kendimi RGB'ye gerek duymayan bir insan olarak tanımladım. Ama sakın bu sözlerimden "RGB'ye Gerek Yok" sonucunu çıkarmayın çünkü Corsair RGB klavyeler için enfes derecede hoş ışıklandırma profilleri hazırlayan bir abimiz vardı ve onun yaptıklarıyla oynamak da enfes olabilir.
Yani gevezeliğimden çıkaracağınız: Corsair alın, RGB'ye heves herkeste varoluyor önceden ama sonradan kendinizi tanıyorsunuz yani RGB kısmına siz karar verin derim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…