Corsair Void Elite vs HS60 Pro

Bütçe
500
Makaleler
4
Yer
Alanya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 - Anakart: Gigabyte B450M-S2H - Ekran Kartı: Sapphire Pulse RX 6600 - RAM: Adata XPG Gammix 8GB 3200MHz (x2) - SSD: GeIL Zenith R3 High Performance 512GB - HDD: WD Blue 1TB 7200RPM - Kasa: Dark Diamond Pro Mesh - PSU: High Power 500W 80+ Bronze - Monitör: Asus TUF Gaming VG259QR 165HZ 1 ms

İşletim Sistemi: Windows 11 Pro

Telefon: Samsung Galaxy A52
@CBum Hali hazırda HS60'ın düz versiyonunu kullanıyorum ve gayet memnunum. Tek sıkıntı diyebileceğim yer uzun kullanım sonrası kafamın üstünü ağrıtması, her ne kadar yumuşak bir kısım olsa da. Sanırım pro modelinde rahatlık anlamında pedleri vs, olsun biraz daha geliştirilmiş. Onun dışında pro modelinin örgülü kablosu artı olarak sayılabilir. Void serisi ile kıyaslarsak genel olarak Void modelini kullananlarda cızırtı, dip ses problemleri vs. oluyormuş, mikrofon konusunda düşük performans sergiliyormuş (Sesler boğuk ve düşük seviyede sanırım) ve kulakluk kafada çok sabit durmuyormuş. Ayrıca HS60 Pro Playstation ve Xbox'lar ile uyumlu, dilediğiniz gibi ses kartlı ya da kartsız bir şekilde jak girişi ile kullanabiliyorsunuz. Ayrıca eklemeyi unuttum HS60'ın çıkarılabilir mikrofonu çok büyük bir artı sağlıyor.

Son düzenleme:
HS60 Pro pek rahat değil özellikle kafa bandı, Void Elite serisinin 2 kere Kırmızı Surround modeline 1 kere Siyah RGB yani sorduğunuz modeline şans verdim 3'ünde de aynı sorun vardı, dipses ve cızırtı. Corsair'in HS serisinde de cızırtı sorunu yaşayanlar olduğunu duymuştum ancak ikisi arasından HS60 Pro alırdım. Eğer farklı alternatifleri değerlendirebilirim diyorsanız kesinlikle Blackshark V2 X, bir üst modeli olan V2'yi İtopya'da indirimde 1 hafta önce 700 TL'ye aldım aşırı memnunum. Gereksiz derecede hafif, rahat ve kafaya tam oturan bir kulaklık. Kulaklığı tutan teller fazlasıyla sağlam, o konuda içiniz rahat olabilir. V2X'in kafa ayarı yapılan tellerinin hatta üst modeli olan V2'ye kıyasla daha az kaydığı, ayarlanınca yerinde durduğu söyleniyor.

Dışarıya giden seslerin yalıtımı ve normal ses yalıtımı konusunda da çok iyi, benim kullandığım model her ne kadar kumaş pedlere sahip olsa da kulağıma taktığımda dışarıya ses vermiyor neredeyse. Kulaklığın sesini %60 civarında, Windows'da ise bütün sesler full şeklinde kullanıyorum. Dışarıdan gelen sesleri duymak çok zor oluyor benim için özellikle bir şey dinliyorsam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı