Corsair Void Elite vs Razer Thresher/Kraken Tournament Edition vs Corsair HS60 Pro vs ASUS TUF H3/H7

@1card1 Peki pedleri nasıl aşınıyor mu? Rampage kulaklıklarımda oluyordu aşınıyordu ve hep saçımda siyah parçaları düşüyordu. Ayrıca müzik performansı nasıl? Son olarak uzun süre dayanır değil mi? Biri 3 ay sonra sağ kulaklıktan az ses gelmeye başladı demiş itopya'da.

Son düzenleme:
Benim de rampage kulaklıgım aşınıp dökülmeye başlamıştı. Kraken TE de böyle bir durum olmaz, pedler gayet kaliteli ve ortalama 3 yıl sonra anca aşınmaya başlar, belki de daha uzun sürer soğutma jellerinden dolayı. Bu arada tutup çekmeyin cünkü pedler öyle çıkmıyor arkadasım tutup cekerek cıkarmayı denedi pedi yırttı.
Müzik performansı iyi, bass'ları çok iyi verir.

Benim de rampage kulaklıgım aşınıp dökülmeye başlamıştı. Kraken TE de böyle bir durum olmaz, pedler gayet kaliteli ve ortalama 3 yıl sonra anca aşınmaya başlar, belki de daha uzun sürer soğutma jellerinden dolayı. Bu arada tutup çekmeyin cünkü pedler öyle çıkmıyor arkadasım tutup cekerek cıkarmayı denedi pedi yırttı.
Müzik performansı iyi, bass'ları çok iyi verir.
Bazı yerlerde müzik performansı yetersiz denmiş ya da idare eder denmiş. Ben daha çok müzik odaklı kullanacağım için önemli ayrıca oyun için olan çok özellik var hepsi boşa gidecek gibi geliyor vaz mı geçsem.

Hangi şekilde ayarlamalıyım rastgele oynayınca direkt oluyor mu yoksa belli bir kuralı var mı?
Razer Blackshark V2 kulaklığımın Equalizer kısmı böyle, büyük ihtimalle sizde de böyle olur. Kesinlikle equalizer ayarları çok fark ediyor.
1630266858081.png

Pedi gayet iyi kulak çevresine temas eden kısım sünger bezden diğer tarafları deriden dolayısıyla deriden daha az terletiyor. 2 sene sürekli kullanımdan sonra pedleri biraz soyulmaya başlamıştı bende ama fazla dökülmemişti pul pul tarzı. Müzik kalitesi bas tarafında iyi çünkü biraz bas ağırlıklı bir kulaklık. Bütçenizi aşabilseydiniz zaten V2 önerebilirdim onun müzik kalitesi bir tık daha iyi olmuş.
Alacağınız bütün müzik kulaklıkları ses kalitesi olarak çoğu oyuncu kulaklığını çok rahat geçecektir. Çünkü sese odaklıdır. Fakat müzik kulaklıkları da bazen müzikte iyi olup oyunda iyi olamayabilir.

Pedi gayet iyi kulak çevresine temas eden kısım sünger bezden diğer tarafları deriden dolayısıyla deriden daha az terletiyor. 2 sene sürekli kullanımdan sonra pedleri biraz soyulmaya başlamıştı bende ama fazla dökülmemişti pul pul tarzı. Müzik kalitesi bas tarafında iyi çünkü biraz bas ağırlıklı bir kulaklık. Bütçenizi aşabilseydiniz zaten V2 önerebilirdim onun müzik kalitesi bir tık daha iyi olmuş.
Alacağınız bütün müzik kulaklıkları ses kalitesi olarak çoğu oyuncu kulaklığını çok rahat geçecektir. Çünkü sese odaklıdır. Fakat müzik kulaklıkları da bazen müzikte iyi olup oyunda iyi olamayabilir.
Müzik kulaklıkları ya jack girişli ya da bluetoothlu diye tercih edemiyorum.

500 TL bütçem var, genelde müzik dinlerim dizi, video izlerim. Arada oyun oynarım fakat ses kasmam gerektiren oyunlar oynamam. Bu yüzden SoundSurge 85 düşünüyordum fakat Bluetooth'lu olduğu için almadım, internetimi yavaşlatıyor. Kablosu da jak girişli fakat laptopumda jak girişi sağ tarafta yani farenin olduğu taraf ve elime çarptığından rahatsız ediyor. O yüzden USB girişli bir kulaklık arıyorum.

İtopya'da Razer Kraken TE Edition var 400 TL çabucak al derim çok güzel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı