Cougar MX-350 mesh 700W sistemde güç tuşu arızası

Pogostick

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisliği Programı Öğrencisi
Geçen ay Vatan Bilgisayar'dan sistem topladım. Sistemde coil whine sorunu var fakat pek takmıyorum. Fakat bilgisayarın güç tuşunda temassızlık olduğunu düşünüyorum. Bilgisayarın açılması için güç tuşuna defalarca basmam ve farklı şekillerde denemem gerekiyor. Temassızlık hariç başka ciddi bir problem olabilir mi? Sistemi topladığım çalışanı aradığımda, sorunu büyük ihtimalle mağazada çözebileceklerini söylediler. Teknik servise de gidebileceğini belirttiler.

Sistemin kasası: COUGAR MX-350 700W 80 PLUS GAMING USB3.0 MidT ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Yok hocam. Kasadaki Power tuşunun bağlı olduğu anakart üzerindeki pinleri birleştirip deneyin dedim. Hemen açılırsa, kasadaki tuş arızalıdır. Bunu servis halleder. Yapmak zorunda değilsiniz. İsterseniz direkt olarak gönderebilirsiniz.

Yok hocam. Kasadaki Power tuşunun bağlı olduğu anakart üzerindeki pinleri birleştirip deneyin dedim. Hemen açılırsa, kasadaki tuş arızalıdır. Bunu servis halleder. Yapmak zorunda değilsiniz. İsterseniz direkt olarak gönderebilirsiniz.
Hocam Vatan Bilgisayara götüreyim finaller bitince. Orada kısa devreyle denesinler, anakart sıkıntılı değilse garantiye göndersinler kasayı. PSU'dan olamaz değil mi sorun? Başka aktarmam gereken bir şey var mı acaba çalışanlara.

Yok hocam. Siz durumu bildirin yeterli. Gerisi onlarda.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı