Counter-Strike 2 oynanır mı?

Cok guzel bir soru sormussun kardesim teşekkür ederim. Cevap vereyim.

Onceden insanlarda dandik PC'ler vardi sadece zenginlerde iyi PC vardi. Simdi herkesin PC'si cok saglam ozellikle FPS oyunu oynayan bir adam 1 gram ciddi bile oynasa FPS'si saglam olmazsa tokat manyagi olur bunu herkes bilir. Kissadan hisse dedigim gibi herkes uzayli PC'si kullaniyor. Kullanamayan zaten oynamasin round aldirmazlar adama.
Bu yuzden diyorum ki rekabetci vs oyuna cok tatli grafik karakter vs koyabilirler insanlarin PC sinbuna uygun artik. Ama CS'ye bak son 20 sene pastel boya resim gibi. Ben çok eskiden beridir oynadigim icin midir bilmiyorum bu oyunda bir yenilik goremiyorum. Bak Call of Duty'e grafiklere motora insan kendini operasyonda zannediyor. Bu CS'ye negatifi yorumumu basiyorum hocam. Anca kutu satsinlar kutu actirsinlar. 1 tane yazilimci tutup anti hile kuramadilar rezillik.

Dediklerinize kısmen katılıyorum fakat sadece şuna katılmıyorum CS dedigimiz oyun basit bir oyun olarak kalmalı büyük deişiklikler olursa bu dediğim mesela Dust 2 haritasına C bölgesi eklenirse oyuncular oyundan soğur yani CS2'den büyük bir şey beklemek saçmaydı ben tahmin etmiştim sadece grafik yenilenir smoke deişir diye.

Hile konusunda haklısınız.

Mesela örnek olarak bakarsak poolday haritası CS1. 6 ile hemen hemen aynı bir tek grafik deişikligi oldu ve şu easter egg geldi eğer gidip bu haritayı Full deiştirselerdi karışık bir şey yapsalardı inan bana CS bayağı oyuncu kaybederdi.

Son düzenleme:
Hocam kural çok basit yeşil faktör olacaksın unlostun DC'si gibi CS2 takımlar bulabileceğin bir sunucuda 5'li pre bulup oyuna gireceksin ardından rakibi mutelyip bakıcacksın oyuna ben bu şekilde devam ediyorum oyunuma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı