Counter-Strike 2 Source 2 su fizikleri nasıl olmuş?

Neden bu kadar abarttığınızı anlamadım, o kadar da ahım şahım değil, şu CS fanları harbi çok abartıyor, eskisi kötüydü bu da günümüze göre idare eder.

CS2 değil olay, Source 2. Abartılan muhabbet ve insanların hype'lenmesi zaten sonradan gelecek oyunlar. CS2 bir nevi aracı, yani sana ne geleceğini gösteriyor. Yoksa yeterli grafiklere sahip bir oyun. Su fiziği gördüğüm en iyi su fiziği.

Ben.

Ben bu kadar detayı fazla buluyorum bizim amacımız suda zıplamak veya suya ateş etmek değil imha etmek vs. gereksiz FPS kaybı bence bu tarz şeyler.

Burası doğru, fakat çok rahatsız ediyorsa kapatabiliyorsunuz. Yani bu biraz daha benim gibilere yapılmış ve motorun gücünü göstermek için konulmuş bir şey

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden bu kadar abarttığınızı anlamadım, o kadar da ahım şahım değil, şu CS fanları harbi çok abartıyor, eskisi kötüydü bu da günümüze göre idare eder.

Su fiziği yeni yapılan bir şey olduğu için hypelanmıyor.

CS'nin içinde yeni bir şey olduğu için hypelanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Çok abartıldığı doğru ama günümüze göre idare eder değil, birçok yeni oyunda böyle fizik yok.

Senin Source motorunun gücünden, onu kullanan oyunları nasıl etkileyeceğinden haberin yok galiba. Ayrıca rekabetçi bir oyunun grafikleri yargılaman da ne kadar bilgisiz olduğunu kanıtlıyor ki, bu fizik motoru günümüze göre bile iyi durumda. Lütfen git ve muhteşem grafikli, hikaye oyunlarında bot kesmeye devam et. Ya da valorantta uç kaç bir şey yap.

Senin Source motorunun gücünden, onu kullanan oyunları nasıl etkileyeceğinden haberin yok galiba. Ayrıca rekabetçi bir oyunun grafikleri yargılaman da ne kadar bilgisiz olduğunu kanıtlıyor ki, bu fizik motoru günümüze göre bile iyi durumda. Lütfen git ve muhteşem grafikli, hikaye oyunlarında bot kesmeye devam et. Ya da valorantta uç kaç bir şey yap.
En açıklayıcı yorum.

Ben CS:GO grafiklerini yargılamadım, gelen tepkileri yargıladım ki CS zaten fizik isteyen bir oyun değil. Tepkileriniz çok abartı, ilk defa muz görmüş maymun gibi. Hiç mi dalganan sıçrayan su görmediniz? Ayrıca fizik ve grafik yönünden istiyorsan örnek olarak Crysis'e bakmanı tavsiye ederim. Sunucuları kapanmadan önce devam eden bir online FPS modundaydı. Son olarak hikaye oyunlarıyla bunu karşılaştırman saçma.
Not: Valorant sevmem.

Ben CS:GO grafiklerini yargılamadım, gelen tepkileri yargıladım ki CS zaten fizik isteyen bir oyun değil. Tepkileriniz çok abartı, ilk defa muz görmüş maymun gibi. Hiç mi dalganan sıçrayan su görmediniz? Ayrıca fizik ve grafik yönünden istiyorsan örnek olarak Crysis'e bakmanı tavsiye ederim. Sunucuları kapanmadan önce devam eden bir online FPS modundaydı. Son olarak hikaye oyunlarıyla bunu karşılaştırman saçma.
Not: Valorant sevmem.
Eğer notu yazmasaydın koşarak adam vur dicektim.

Eğer notu yazmasaydın koşarak adam vur diyecektim.

Burada kimse CS 2 övmüyor Source 2'yi övüyor. Ve Source 2'den çıkacak oyunları bekliyor.

Eğer notu yazmasaydın koşarak adam vur diyecektim.

Burada kimse CS 2 övmüyor Source 2'yi övüyor. Ve Source 2'den çıkacak oyunları bekliyor.

1689873083671.png

Arkdaş yazmış okumadan cevap vermmelisin.

Son düzenleme:
CS2 değil olay, Source 2. abartılan muhabbet ve insanların hype'lenmesi zaten sonradan gelecek oyunlar. CS2 bir nevi aracı, yani sana ne geleceğini gösteriyor. Yoksa yeterli grafiklere sahip bir oyun. Su fiziği gördüğüm en iyi su fiziği.

Burası doğru, fakat çok rahatsız ediyorsa kapatabiliyorsunuz. Yani bu biraz daha benim gibilere yapılmış ve motorun gücünü göstermek için konulmuş bir şey.
Hocam silah sekmeleri düzeltildi mi? Yoksa halen sekiyor mu? Özellikle keleş kullanamaz oldum acayip sekiyor umarım CS2 de bu sekme olayı düzelmiştir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı