Counter Strike'da sebepsiz VAC ban kaldırılır mı?

bacco

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar dün VAC'den her iki hesabım sebepsiz yere ban yedi. Her ikişer hesabım 10 yılı aşkındır aktif. 5 gün önce arkadaşın hesabı VAC ban yedi ve diğer benim yan hesap arkadaşdaydı ama onun hesabının ban yediği gün yemedi, 4 gün sonra yedi ve yan hesap yediğinden dolayı büyük ihtimalle mainde arada kaynadı. Ne yapabilirim? Desteğe 3 kez mesaj yolladım hala bir geri dönüş yok, 3000+ saatim var. Bol bir envanterim var, ne yapabilirim? Arkadaştan aldığım bilgilere göre 3. parti bir yazılım yok, bir şey yok. Sadece bilgisayarının 2-3 hafta önce hzni kaldırmış, 60'dan 90 yapmış. Bu ban sebebi olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar dün VAC'den her iki hesabım sebepsiz yere ban yedi. Her ikişer hesabım 10 yılı aşkındır aktif. 5 gün önce arkadaşın hesabı VAC ban yedi ve diğer benim yan hesap arkadaşdaydı ama onun hesabının ban yediği gün yemedi, 4 gün sonra yedi ve yan hesap yediğinden dolayı büyük ihtimalle mainde arada kaynadı. Ne yapabilirim? Desteğe 3 kez mesaj yolladım hala bir geri dönüş yok, 3000+ saatim var. Bol bir envanterim var, ne yapabilirim? Arkadaştan aldığım bilgilere göre 3. parti bir yazılım yok, bir şey yok. Sadece bilgisayarının 2-3 hafta önce hzni kaldırmış, 60'dan 90 yapmış. Bu ban sebebi olabilir mi?

Steam profilini atsana.

VAC ban sebepsiz yemez.

Gel sana VAC nasıl çalıştığını anlatayım.

VAC bir tür debbuger, anticheat sistemi oyun oynadığın zamanlarda bilgisayarını tarayan ekstra üçüncü yazılım ve birçok uygulamlarını tarayan kara listeye alınmış ya da oyun içi scriptleri değiştiren yazılımları, programları tespit eden bir araç.

Sistem 4 çeşit halkadan olurşur. ring0, ring1, ring2 ve ring3

ring0 sistemin çekirdiğinin olduğu yer. Genelde imzalanmış sürücülerin bulunduğu yer.donanım sürücüleri imzaları falan olan yer.(NVıidia vb.) o yüzden yeni driver yükleyince sana sistemi yeniden başlat diyor çünkü .sys uzantılı dosyasını çekirdeğe ejekte etmesi lazım

ring1 sistem servisleri falan

ring2 genelde kullanılmaz burası boş kalır.

ring3 uygulamalar programlar ve oyunlar

VAC anticheat sistemi ring3 halkasında çalışır. Yani kısaca anticheat sistemi olarak çok da iyi değil ring 2 ring1 ring 0 enjekte ettiğin bir programı göremez sadece basit hileler ring3 seviyesinde ne yaptığı açık olan progrmaları yazılımları görür ve seni banlatır.

ama tabi daha düşük içerde olan halkalarda çalışan anticheat yazılımları da vardır.

mesela RİOT VANGUARD direk çekirdekte çalışır. ya da başka örnek verirsek FACEİT, BATTLEYE BAZI OYUNLARDA direk çekirdekte çalışır. PC yi açtığın an daha masaüstüne gelemden önce bile bunlar çalışır. sistemde çekirdek dahil her şeyi tararlar. Bunları aşmak zordur. Ama tabi bunları atlatan imzasız program oluşturup her türlü scriptini dğeiştirip en gizli hale sokup hiçbir şekilde bulunamaz hile yazılım yapan insanlar da vardır.

YANİ KISACA HAKSIZ BAN DİYE BİŞEY YOKTUR SEN O OYUNUN SCRİPTİNİ DEĞİŞTİREN BİR UYGULAMA KULLANMIŞSINDIR BİLİNÇLİ VE YA HABERİN OLMADAN.

vac banı'da valve dahil kimse kaldıramaz. 10 üzeri 102 de bir ihtimal.

Son düzenleme:
Steam profilini atsana.
IMG_5762.png

VAC ban sebepsiz yemez.

Gel sana VAC nasıl çalıştığını anlatayım.

VAC bir tür debbuger, anticheat sistemi oyun oynadığın zamanlarda bilgisayarını tarayan ekstra üçüncü yazılım ve birçok uygulamlarını tarayan kara listeye alınmış ya da oyun içi scriptleri değiştiren yazılımları, programları tespit eden bir araç.

Sistem 4 çeşit halkadan olurşur. ring0, ring1, ring2 ve ring3

ring0 sistemin çekirdiğinin olduğu yer. Genelde imzalanmış sürücülerin bulunduğu yer.donanım sürücüleri imzaları falan olan yer.(NVıidia vb.) o yüzden yeni driver yükleyince sana sistemi yeniden başlat diyor çünkü .sys uzantılı dosyasını çekirdeğe ejekte etmesi lazım

ring1 sistem servisleri falan

ring2 genelde kullanılmaz burası boş kalır.

ring3 uygulamalar programlar ve oyunlar

VAC anticheat sistemi ring3 halkasında çalışır. Yani kısaca anticheat sistemi olarak çok da iyi değil ring 2 ring1 ring 0 enjekte ettiğin bir programı göremez sadece basit hileler ring3 seviyesinde ne yaptığı açık olan progrmaları yazılımları görür ve seni banlatır.

ama tabi daha düşük içerde olan halkalarda çalışan anticheat yazılımları da vardır.

mesela RİOT VANGUARD direk çekirdekte çalışır. ya da başka örnek verirsek FACEİT, BATTLEYE BAZI OYUNLARDA direk çekirdekte çalışır. PC yi açtığın an daha masaüstüne gelemden önce bile bunlar çalışır. sistemde çekirdek dahil her şeyi tararlar. Bunları aşmak zordur. Ama tabi bunları atlatan imzasız program oluşturup her türlü scriptini dğeiştirip en gizli hale sokup hiçbir şekilde bulunamaz hile yazılım yapan insanlar da vardır.

YANİ KISACA HAKSIZ BAN DİYE BİŞEY YOKTUR SEN O OYUNUN SCRİPTİNİ DEĞİŞTİREN BİR UYGULAMA KULLANMIŞSINDIR BİLİNÇLİ VE YA HABERİN OLMADAN.

vac banı'da valve dahil kimse kaldıramaz. 10 üzeri 102 de bir ihtimal.
anlatım için teşekkür ederim ama bu banın sebebi belli değil steam desteğe 4 kez felan yazdım dünden hala bir geri dönüş yok bu olayı yaşayanda çok insan var ve banın sebebini hala anlamıyorum anlam veremiyorum bir geri dönüş yapıp söyleser bu bu diye zorda olsa kabullenirim hala bir geri dönüş yok

Tabii her seferin de haksız oluyor di mi. Ben zaten alıştım sizin bu haksız yasaklanmalarınıza arka da açıyorsunuz hileleri yasaklanınca haksız ban oluyor. Hep beraber deneyelim iki hesap açalım birinde hileyi kökleyelim private veya free fark etmez diğer hesap temiz şekilde dursun bakalım valve önce hangi hesabı tokatlayacak görelim. Galiba araya kaynadı diye anlatmışsın ban dalgası olduğu zaman bu yazdığın hiç olmadı kusursuz bir şekilde çalışıyor sistem ayrıca sen oyun yasaklanması yemişsin oylama yapılarak yasaklanmış hesap hiç şansın yok.

Tabii her seferin de haksız oluyor değil mi? Ben zaten alıştım sizin bu haksız yasaklanmalarınıza arka da açıyorsunuz hileleri yasaklanınca haksız ban oluyor. Hep beraber deneyelim iki hesap açalım birinde hileyi kökleyelim private veya free fark etmez diğer hesap temiz şekilde dursun bakalım Valve önce hangi hesabı tokatlayacak görelim. Galiba araya kaynadı diye anlatmışsın ban dalgası olduğu zaman bu yazdığın hiç olmadı kusursuz bir şekilde çalışıyor sistem ayrıca sen oyun yasaklanması yemişsin oylama yapılarak yasaklanmış hesap hiç şansın yok.

Benmi açıyorum birader? Hayırdır bu üslüp ne hesabımın detayına kadar anlattım ve ilk kez yaşıyorum böyle bir şey ve nasıl bir oylama bu? Kendim 17 gündür oyuna girmiyordum pcim yanımda bile değil nasıl oylama alıyorum ben? Bu mu kusursuz çalışan sistem senin gibi Valve yalıyanlar olduğu vakitde zaten daha çok ağlarsınız nerede eski CS:GO diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı