Covid 19 aşısı yaptırılmalı mı?

WaIter White

Decapat
Katılım
26 Ağustos 2020
Mesajlar
7.793
Makaleler
1
Çözümler
6
Ben ve abim kesinlikle aşı yaptırmayı düşünmüyoruz. Fakat annem ve babam aşı konusunda çok aceleci davranıp hemen yaptırmak istiyorlar. Ne desek ikna edemiyoruz. Sizce aşı hemen yaptırılmalı mı yoksa biraz daha beklenilmeli mi? Onlara sorduğumda covid 19’dan daha beter olabilir mi diyorlar? Fikirlerine saygı duyup mantıklı kararlar verdiğini düşündüğüm kişiler birden böyle saçma kararlar veriyorlar. Sizin fikirleriniz nelerdir? Aşıyı vurdurmamaları için ekstra uğraş göstermem mantıklı olur mu? Veya aşıyı vurdurmalarına göz yummalı mıyım? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
SLiQ_hv8.jpg
 
Daha önce hiçbir coronavirus için aşı yapılmadı. İlk aşıları olmayacağım. Belki de gerçekten etkili ve neredeyse sorunsuz bir aşının ortaya çıkması yıllar alacak. Kimse bunu bilmiyor. Ben şahsen X aşı üreticisi firmanın kobay faresi olmak istemem. Aklı olan kimse de istemezdir diye tahmin ediyorum.
 
Bence anne, babanın işine fazla karışma. Allah korusun Covid kapıp az da olsa stres çekseler kendini suçlu görüp üzülürsün. Bu işlerden anlamayan insanların aşı vurulmalı, vurulmamalı diye ahkam kesmesi yanlış. Doktorlar ve bilim dünyası ne diyorsa o.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı