COVID-19 ne zaman biter?

Mutfak robotu benzetmesi çok hoşuma gitti. 🤣 Bu çip olayı külliyen yalan bence.
Nerden çıkardılar anlamam:)
Aynen öyle. Çok ilginç, adamların ürünleri için canını verip sırada duran insanlar "Bize çip takacaklar, bizi öyle yapacaklar" diyor. Zaten adam seni kontrol ediyor, böyle saçma sapan şeylere inanıyorlar birde. :D
Hala yok Google bizi dinliyor yok Facebook bilgilerimizi çalıyor diyor insanlar. O hesap açarken ya da telefonuna erişim izni verirken maddeleri okumuyor ki insanlar. Orada zaten rızanla kabul ediyorsun sen bunları. Çipi niye taksın sana adam, boşa israf:)

1608489100877.png

Kim bilir?

Bu bir gizem.

Nerden çıkardılar anlamam:)

Hala yok Google bizi dinliyor yok Facebook bilgilerimizi çalıyor diyor insanlar. O hesap açarken ya da telefonuna erişim izni verirken maddeleri okumuyor ki insanlar. Orada zaten rızanla kabul ediyorsun sen bunları. Çipi niye taksın sana adam, boşa israf:)

En sinir bozucu şeyde işte bu. Adam kocaman altına yazmış, şu kuralları okuyun hesap açmak için kuralları kabul etmeniz gerekiyor diyor. Okumadan ediyorsun ondan sonra sanki hiç bilinmedik bir şeymiş gibi bizi dinliyorlar diyor.

Sizce bu COVID-19 denen hastalık ne zaman bu kadar çok risk olmaktan çıkar ve dışarıda maskesiz gezebiliriz?

Ben maskeye alıştım hatta enerji içeceği aldim maskeyi çıkartmadan dikmisim kafaya yarisi üstüme döküldü.
Yalan yok eve geldim mi en az 1 saat sonra çıkartıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı