- Katılım
- 9 Haziran 2020
- Mesajlar
- 3.616
- Makaleler
- 1
- Çözümler
- 11
Bunun adı UV mi OC mi?
OC.
Bunun adı UV mi OC mi?
Güzel azıcık sesli olabilir ama fan bayağı hızlı dönüyor, hızlı soğutur yani. Onu alamazsanız T6 ULTRA SOĞUTMA 6 BAKİR KANALLI RAİNBOW COOLER FAN Fiyatları ve Özellikleri bu da gayet iyidir en f/p lerden birisi daha az ses biraz daha yavaş çalışmasına rağmen gayet güzel.COOLER MASTER Hyper 212 Spectrum Rainbow LED 120mm İşlemci Hava Soğutucu | ITOPYA alakasız ama tavsiye eder misiniz?
Ama AM4 uyumlu değil galiba bu.Güzel azıcık sesli olabilir ama fan bayağı hızlı dönüyor, hızlı soğutur yani. Onu alamazsanız T6 ULTRA SOĞUTMA 6 BAKİR KANALLI RAİNBOW COOLER FAN Fiyatları ve Özellikleri bu da gayet iyidir en f/p lerden birisi daha az ses biraz daha yavaş çalışmasına rağmen gayet güzel.
Uyumlu hemde sanırım tüm Amd soketlere.Ama AM4 uyumlu değil galiba bu.
Uyumlu.Ama AM4 uyumlu değil galiba bu.
Nasıldır performansı Arctic 34 Duo için çok övgü duydum benziyor mu performans açısından kullanan oldu mu? Ve N11 güvenilir mi alınır mı oradan.
Performans olarak Arctic 34 duo ile benzer 1-2 derece daha iyi hatta. Fiyat olarak yarısından bile daha az. N11 güvenilir.Nasıldır performansı arctic 34 duo için çok övgü duydum benziyor mu performans açısından kullanan oldu mu ? ve n11 güvenilir mi alınır mı ordan.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.