Bende i5 4460 >X 970 var ama uzun süreli kullanımda bir süre sonra böyle oluyor. RAM takviyesi yapmayı deniyeceğim.Öyle bi şeyin olması o ikilide neredeyse imkansız.
Bende i5 4460 >X 970 var ama uzun süreli kullanımda bir süre sonra böyle oluyor. RAM takviyesi yapmayı deniyeceğim.Öyle bi şeyin olması o ikilide neredeyse imkansız.
Tamam.X8 olsun, deneyin.
Evet test ettim ve dediğiniz gibi 95' i görmedi bile 97-98-99. Bir tek son sahnede %80' lere indi sanırım orada kullanma ihtiyacı duymuyorÖyle bi şeyin olması o ikilide neredeyse imkansız.
Ekran mı donuyor hareket ettiremiyor musunuz ?Bende i5 4460 >X 970 var ama uzun süreli kullanımda bir süre sonra böyle oluyor. RAM takviyesi yapmayı deniyeceğim.
Son sahne patlama sahnesiydi sanırım, orada düşmesi çok normal, işlemciye çok yük biniyor.Tamam.
Evet test ettim ve dediğiniz gibi 95' i görmedi bile 97-98-99. Bir tek son sahnede %80' lere indi sanırım orada kullanma ihtiyacı duymuyor![]()
Uzun süreli kullanımda böyle oluyor demişsiniz, sistem sıcaklıklarınızı AIDA64 ile test etmenizi öneririm.Bende i5 4460 >X 970 var ama uzun süreli kullanımda bir süre sonra böyle oluyor. RAM takviyesi yapmayı deniyeceğim.
Evet.Son sahne patlama sahnesiydi sanırım, orada düşmesi çok normal, işlemciye çok yük biniyor.
Benim de test etme ihtiyacım var windows 10 için.Son sahne patlama sahnesiydi sanırım, orada düşmesi çok normal, işlemciye çok yük biniyor.
Uzun süreli kullanımda böyle oluyor demişsiniz, sistem sıcaklıklarınızı AIDA64 ile test etmenizi öneririm.
Kullanıma ihitiyaç duymuyor diye bi ifade yoktur, buna dikkat edelim. Ekran kartı ne olursa olsun kendini tam kullanmak ister. Eğer düşüş oluyorsa kullanımda işlemci zorlandığından dolayıdır.
Ben orasını bilmemKullanıma ihitiyaç duymuyor diye bi ifade yoktur, buna dikkat edelim. Ekran kartı ne olursa olsun kendini tam kullanmak ister. Eğer düşüş oluyorsa kullanımda işlemci zorlandığından dolayıdır.
Yükte 65'i geçmesin intel bi işlemci için çok çok iyidir.Ben orasını bilmemCPU sıcaklığını test edeceğim birazdan. Normal sıcaklık değerinin kaç olması lazım acaba ? Eğer sıradışı bir durum olursa diye.
Çok iyi bi değer.Yük üzeride 50 derece oluyor normal bir değer sanırsam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.