CPU kullanımı %30'lardan %90'lara çıkıp kastırıyor

Efe Ahmet Calp

Centipat
R5 2600X GTX 1660 Super 8 GB RAM'li sistemimde The Crew 2 gibi yüksek grafikli oyunlarda ani CPU kullanımı artıyor ve donmalara sebep oluyor acaba RAM mi yetmiyor. %30 CPU kullanımı %90'lara çıkıyor GPU kullanımı %70-80'lerde RAM %87 VRAM %37 civarlarında. Ani oyun hamlelerinde oluyor genellikle.
Acaba CPU kullanımı mı az %40 az geliyor Ultra ayarlarda aniden %90 olması sıkıntı yaratıyor sebebi nedir açıklar mısınız? Ne yapmalıyım. Ve nadiren her şey %0 oluyor panelde.

HDD kaynaklı drop olabilir, oyun HDD'ye mi kurulu? Bir de tek Single 8 GB RAM yer yer yetmiyor olabilir.

Zaten 970 EVO SSD'm var RAM eklersem düzelir diye düşünüyorum.

Benim de arada oluyor zaten RAM kaynaklı olduğunu düşünüyorum oyun gereksinimleri en az 8 GB RAM diyor.

Zaten 970 EVO SSD'm var RAM eklersem düzelir diye düşünüyorum.
Gta 5 de anlık drop ile ilgili bir sürü konuda çoğu kullanıcı 8GB tek kanal ram kullanıyordu. İlave ram alarak bu sorunlarından çoğu kurtuldu.

GTA 5 de anlık drop ile ilgili bir sürü konuda çoğu kullanıcı 8 GB tek kanal RAM kullanıyordu. İlave RAM alarak bu sorunlarından çoğu kurtuldu.

Umarım bende kurtulurum
GTA 5 de anlık drop ile ilgili bir sürü konuda çoğu kullanıcı 8 GB tek kanal RAM kullanıyordu. İlave RAM alarak bu sorunlarından çoğu kurtuldu.

Sistem tozlu acaba toz işlemciyi zorlar mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…