Bende hava soğutma almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım da sordum sıvı soğutma daha iyi olur diyorlar.Hava soğutma alın kaliteli.
200TL'ye aldığın sıvı soğutmadan hayır gelmez. Biraz daha biriktir Arctic Freezer 34 eSports Duo çift fanlı modelinden al.Bende hava soğutma almayı düşünüyorum ama bazı arkadaşlarım da sordum sıvı soğutma daha iyi olur diyorlar.
tamamdır teşekkür ederim bakıcam şimdi200TL'ye aldığın sıvı soğutmadan hayır gelmez. Biraz daha biriktir Arctic Freezer 34 eSports Duo çift fanlı modelinden al.
ben bunu alıcam şimdi ama umarım düşer sıcaklık.Sıvı soğutma daha fazla soğutur. Ama daha fazla sorun çıkartır. Daha fazla soğutmasına gerek yok çünkü kaliteli hava soğutucular yeteri kadar soğutuyor. Oc yapsan bile.
Merhaba, ben PC'ye RDR2 aldım faket CPU sıcaklığı Max 95 gösteriyor sıkıntı yaratır mı? GPU ise 75 derece. PC'yi 6 ay önce falan topladım acaba termal macunu mu bitti diye düşündüm.
amd ryzen5 2600Bileşenleri yazar mısın?
AMD Ryzen5 2600
RTX2070
TUF Gaming B450 PLUS
Ballistix sport 8 GB 2tane
soğutucu stok kasa ise xigmatek astroSoğutu ve kasa olarak ne kullanıyorsun
Soğutucu stok kasa ise Xigmatek astro.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.