Crack oyun indirmek zararlı mı?

• Konuyu başlatan Snez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.014

Snez

Centipat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben normalde bazı merak ettiğim oyunları satın almadan önce https://www.oyunindir.vip/kategori/pc-oyun-indir bu site üzerinden indiriyordum. Birkaç gün denedikten sonra siliyordum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama en son Ghost of Tsushima indirdiğimde sanırım virüs bulaştı. PC biraz kasmaya falan başlamıştı görev yöneticisinde Windows Gezgini 150 MB'a yakın bir bellek kullanıyordu. Formattan sonra düzelmişti bu yüzden virüs bulaştığını düşündüm zaten. Şimdi yeni ekran kartı aldım bu yüzden de biraz tereddüt ediyorum. Days Gone almak istiyorum ama almadan da 5-10 saat indirip deneyesim var. Tavsiyeniz nedir? Birçok oyun indirdiğim halde sorun yaşamamışken son oyunda neden sıkıntı yaşadım neye göre değişiyor ve bunu anlamanın bir yolu var mı?

Merhaba arkadaşlar, ben normalde bazı merak ettiğim oyunları satın almadan önce https://www.oyunindir.vip/kategori/pc-oyun-indir bu site üzerinden indiriyordum. Birkaç gün denedikten sonra siliyordum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama en son Ghost of Tsushima indirdiğimde sanırım virüs bulaştı. PC biraz kasmaya falan başlamıştı görev yöneticisinde Windows Gezgini 150 MB'a yakın bir bellek kullanıyordu. Formattan sonra düzelmişti bu yüzden virüs bulaştığını düşündüm zaten. Şimdi yeni ekran kartı aldım bu yüzden de biraz tereddüt ediyorum. Days Gone almak istiyorum ama almadan da 5-10 saat indirip deneyesim var. Tavsiyeniz nedir? Birçok oyun indirdiğim halde sorun yaşamamışken son oyunda neden sıkıntı yaşadım neye göre değişiyor ve bunu anlamanın bir yolu var mı?

Bazı oyunlardan virüs çıkabiliyor. Ayrıca forumda korsana destek yoktur. Ben de desteklemiyorum.

Hocam ben o siteyi çok uzun süredir kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım.

Tamamen şans mı yani? Belki 100'den fazla oyun indirmişimdir bu siteden yıllardır. Şimdiye kadar sorun yoktu en son Ghost of Tsushima indirdiğimde bulaştı.

Sanmıyorum hocam başka bir şey indirmemiştim.

Öncelikle virüs olduğuna emin misin? Bu siteden kaptığına emin misin?

@Snez, belki geçmişte indirdiğiniz bir dosyadan dolayı virüs bulaşmış olabilir çünkü ben de hep o siteden indiriyorum, bir sorun yaşamadım. Şimdi isim vermeyeyim de onlar da malum sitelerden repack yapıyor, malum bilindik korsan siteleri işte.

Tamamen şans mı yani? Belki 100'den fazla oyun indirmişimdir bu siteden yıllardır. Şimdiye kadar sorun yoktu en son Ghost of Tsushima indirdiğimde bulaştı.

Bu oyun sitelerinin sahipleri veya moderetörleri yanlış bilmiyorsam oyunları kendileri kırıyor veya oyunları çoğunlukla başka oyun sitelerinden çekiyor. Yani şans dediğiniz gibi. Ancak emin değilim. Belki başka bir yöntemlede siteye oyun yüklüyor olabilirler

Son düzenleme:
Öncelikle virüs olduğuna emin misin? Bu siteden kaptığına emin misin?
Şuan kontrol edemem bu anlattığım 2 hafta önce oluyor. Format attıktan sonra rahatlamıştı bir sorun kalmamıştı virüs bulaşmıştı büyük ihtimal. Bu site dışında herhangi bir yerden bir şey indirmiyorum ki.

Virüs bulaştığını düşünüyorsan AV taraması yaparsın dostum.
Tamamını okumamışsınız sanırım şuan bir sıkıntım yok zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı