Crack oyun indirmek zararlı mı?

• Konuyu başlatan Snez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 2.261
@Snez Tamamını gayet okudum sana diyorum ki virüs bulaştığını anlamanın yolu AV taraması yapmaktır. Başka ne tür bir tavsiye veya mesaj bekliyorsun bilmiyorum internetten indireceğin herşeyin virüs barındırma olasılığı vardır herhalde.
Hocam ben de zaten aynı siteden yüzlerce oyun indirip sorun yaşamamışken son oyunda neden yaşadığımı sordum. İndirip virüs bulaştıktan sonra ne yapmam gerektiğini sormuyorum. :D O konuda bir tavsiye vermene gerek yok. Tamamen şans diyerek cevap verdiler zaten sağolsunlar. Ben belki oyunu indirirken Torrent, Gofile, Drive gibi seçeneklere göre vs riski değişebilir mi diye düşünmüştüm cevabını da aldım zaten.

Hocam ben de zaten aynı siteden yüzlerce oyun indirip sorun yaşamamışken son oyunda neden yaşadığımı sordum. İndirip virüs bulaştıktan sonra ne yapmam gerektiğini sormuyorum. :D o konuda bir tavsiye vermene gerek yok. Tamamen şans diyerek cevap verdiler zaten sağ olsunlar. Ben belki oyunu indirirken Torrent, gofile, Drive gibi seçeneklere göre vs değişebilir mi diye düşünmüştüm cevabını da aldım zaten.

Hayır değişmez indirdiğiniz linke göre her türlü indirdiğiniz dosya aynı.

Hocam oyun indirdiğiniz zaman indirdiğiniz oyunun dosyalarını VirüsTotale taratabilirsiniz.

Ek olarakda bence şans değil çünkü oyunları onlar cracklemiyor bir yerden bulup koyuyorlar aldıkları yerde virüs olabilir

Hayır değişmez indirdiğiniz linke göre her türlü indirdiğiniz dosya aynı.
Üstte arkadaş genelde kendileri kırıyorlar ama bazen başkasının kırdığını yayınlıyorlar dedi. Büyük ihtimal kendi kırdıkları sorunsuz ama başkası tarafından kırılanlarda virüs riski olabiliyor. Linke göre fark etmiyorsa geriye tek bu kalıyor.

Hocam oyun indirdiğiniz zaman indirdiğiniz oyunun dosyalarını VirüsTotale taratabilirsiniz.

Ek olarakda bence şans değil çünkü oyunları onlar cracklemiyor bir yerden bulup koyuyorlar aldıkları yerde virüs olabilir
Hocam bazen virüs olmadığı halde virüs varmış gibi gösterdiği olmuyor mu? Mesela cheat engine kullanıyorum fifa için. Bir zararı yok ama onu virüs var diye gösteriyor.

Merhaba arkadaşlar, ben normalde bazı merak ettiğim oyunları satın almadan önce https://www.oyunindir.vip/kategori/pc-oyun-indir bu site üzerinden indiriyordum. Birkaç gün denedikten sonra siliyordum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama en son Ghost of Tsushima indirdiğimde sanırım virüs bulaştı. PC biraz kasmaya falan başlamıştı görev yöneticisinde Windows Gezgini 150 MB'a yakın bir bellek kullanıyordu. Formattan sonra düzelmişti bu yüzden virüs bulaştığını düşündüm zaten. Şimdi yeni ekran kartı aldım bu yüzden de biraz tereddüt ediyorum. Days Gone almak istiyorum ama almadan da 5-10 saat indirip deneyesim var. Tavsiyeniz nedir? Birçok oyun indirdiğim halde sorun yaşamamışken son oyunda neden sıkıntı yaşadım neye göre değişiyor ve bunu anlamanın bir yolu var mı?

Crack yüklememenizi tavsiye ederim.
İllaki yükleyecekseniz Kaspersky benzeri bir AV yeterli olacaktır.

Üstte arkadaş genelde kendileri kırıyorlar ama bazen başkasının kırdığını yayınlıyorlar dedi. Büyük ihtimal kendi kırdıkları sorunsuz ama başkası tarafından kırılanlarda virüs riski olabiliyor. Linke göre fark etmiyorsa geriye tek bu kalıyor.

Hocam bazen virüs olmadığı halde virüs varmış gibi gösterdiği olmuyor mu? Mesela cheat engine kullanıyorum fifa için. Bir zararı yok ama onu virüs var diye gösteriyor.
Evet orda F-P olabiliyor emin olmadığınız sonuçları forumda paylaşabilirsiniz. Bu konuda bilgili insanlar çok var

Merhaba arkadaşlar, ben normalde bazı merak ettiğim oyunları satın almadan önce https://www.oyunindir.vip/kategori/pc-oyun-indir bu site üzerinden indiriyordum. Birkaç gün denedikten sonra siliyordum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım ama en son Ghost of Tsushima indirdiğimde sanırım virüs bulaştı. PC biraz kasmaya falan başlamıştı görev yöneticisinde Windows Gezgini 150 MB'a yakın bir bellek kullanıyordu. Formattan sonra düzelmişti bu yüzden virüs bulaştığını düşündüm zaten. Şimdi yeni ekran kartı aldım bu yüzden de biraz tereddüt ediyorum. Days Gone almak istiyorum ama almadan da 5-10 saat indirip deneyesim var. Tavsiyeniz nedir? Birçok oyun indirdiğim halde sorun yaşamamışken son oyunda neden sıkıntı yaşadım neye göre değişiyor ve bunu anlamanın bir yolu var mı?

Türkler yaptıysa %78 virüs vardır. Türklere güvenilmez yabancı sitelerden crack oyun indirmek daha sağlıklıdır. Bu siteden eskiden çok oyun indirdim herhangi bir sorun yaşamamıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı