Crack oyun kullanılmalı mı?

2 yılda anca 4.5K bilgisayar aldım, 24 ay taksit veriyorum o paraylı (180 TL) sadece cok hak eden oyuna veririm.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal oyun alacak paran yok ama günümüz üst düzey oyunları açacak bilgisayarın var, her gün 20 ₺ sigaraya, sırf gösteriş olsun diye karton bardakta kahveye paran var (genel konuşmuyorum, IQ sayısı kromozom sayısından düşük kişiler atlamasın, deli etmeyin adamı.) oyun oynamak zevk işidir, paran yoksa ücretsiz oyunlara yönel, o oyunlar sana hitap etmiyorsa kalkıp insanların emek verdiği oyuna "abe baram yetmiyor abe crack indiririm" dememenin manası yok. Ha dersin ki oyunu dijital ortamda bulamıyorum, artık satılmıyor, o zaman indirirsin korsan oynarsın çünkü yapımcı oyundan elini çekmiş demektir bu.

Crack kullanıyorsan da gelip böyle yerlerde bunu belirtmen senin problemli olduğun ve illaki birilerinin yüzüne ağır söylemde bulunmasını istemen demektir.

Crack kullanıp kullanmayacağımı sormak sizi problemli biri olduğum sonucuna mı çıkarttı? Hem böyle bir konu açamazsın diyen olmadı bana.
 
Orijinal oyun alacak paran yok ama günümüz üst düzey oyunları açacak bilgisayarın var, her gün 20 ₺ sigaraya, sırf gösteriş olsun diye karton bardakta kahveye paran var Oyun oynamak zevk işidir, paran yoksa ücretsiz oyunlara yönel, o oyunlar sana hitap etmiyorsa kalkıp insanların emek verdiği oyuna "aBe bAraM yetMiyoR abE craCk iNdiririm" dememenin manası yok. Ha dersin ki oyunu dijital ortamda bulamıyorum, artık satılmıyor, o zaman indirirsin korsan oynarsın çünkü yapımcı oyundan elini çekmiş demektir bu.

Crack kullanıyorsan da gelip böyle yerlerde bunu belirtmen senin problemli olduğun ve illaki birilerinin yüzüne ağır söylemde bulunmasını istemen demektir.
Ben crack kullanıyorum hem de param yettiği halde. Bana ağır söylemde bulunur musun? Yerse tabi.
 
Umarım bir gün şu "Oyuna, şuna buna (emek verilen şey için) para vermem." Diyen tipler en kısa sürede hırsızlığa maruz kalır, varsa arabaları gasp edilip çalınır da o zaman belki anlarlar emek verdiği şeyin bir başkası "Niye para vereyim, şununkini çalmak varken." Mantığının ne kadar ağır olduğunu anlarlar.
Ayni sey degil.
 
Öncelikle 15 yaşındayım, bilgisayarımın işlemcisi 2010 yılında çıkmış, sigara içmiyorum, bulunduğum ilçe de o dediğiniz karton bardakta kahve satan yer sayısı 2,3 zaten dışarı çıkmıyorum. Yazdığınız mesaj biraz boş bir mesaj olmuş bence.

Yaşını belirtmen çok iyi oldu, sizi bu okuduğunu bilmez kişiliğinizden ötürü göz ardı ediyorum, umarım bir daha karşıma çıkmazsınız.
 
Ailem o zamanlar dijital mağazalar güvenli mi değil mi bilmediği için 2014'ten 2018 sonuna kadar Minecraft'ın demosu ile yetindim. 2018 sonunda PS4 almıştık ve PS Store'nin güvenilir olduğunu bildikleri için PS4 için Minecraft aldım. 2020'de PS Plus bittiği için online oynamak için böyle saçma bir sisteme para vermek istemediğim için Microsoft Store'den Windows 10 Edition aldım. İsteyen kullanır istemeyen kullanmaz ona bir şey diyemem ama oyunun demosu varsa demosu ile de yetiniliyor (Singleplayer seviyorsan). Korsan kullanırsın ama eline para geçince oyunu satın alıp yapımcıya destek verirsin en azından bu da bir yoldur.
 

Geri
Yukarı