Crack yapılmıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba arkadaşlar ben Alper, bu sabah bilgisayarı açtığımda ürün anahtarı girmemi istedi. Genellikle kullandığımız "RemoveWat" ile crack yapmayı denedim ancak, slwga.dll adlı bir dosyanın bu erişime engel olduğu ile ilgili bir hata verdi. Regeditden bu .dll uzantılı dosyayı temizledikten sonra tekrar denedim ancak nafile. Bu sefer ise belirli olmayan bir şekilde erişim engeli olduğunu söyledi. Msconfig den bir kaç şeyin başlatımda kapalı olmasını tercih etmiştim bir alakası olabilir mi? Bu arada "Windows Loader" adlı program ile de denedim ancak oda olmadı. Ne yapacağım bilemiyorum. Bu arada geçin orjinal windows almayı bilgisayar bile almazlar şimdiden teşekkür ederim.

Not: Bende korsana karşıyım.

"Not: Bende korsana karşıyım. " yazarak korsana karsi olunmuyor ne yazikki o zaman herkes korsana karsiyim diyip tum yazilimlari indirsin peki yazilimcilar ne yapsin? Programlarini butceleri olmadan nasil gelistirsin? Dogrudur Microsoft cok zengin bir firma fakat bunu boyle dusunmemek lazim diger orta ve kucuk olcekli firmalar iyi yazilimlar urettigi halde yok olmaya mahkum olsun o zaman?!?!

Kardeşim durumum yok dedim bu öyle para biriktirip alınılabilecek bir şey de değil. Oyunları elimden geldikçe satın almaya çalışıyorum. Olaya yanlış yorum yaptınız.

Korsana karşıyım diyorsun ama bizden Crack sorununu çözmemizi istiyorsun. Bu tamamen saçmalık.

Yardım alabileceğim tek forum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı