CraftRise'ın toxic kitlesi

Linux Kaymak

Kilopat
Makaleler
11
Yer
Ankara
Öncelikle merhaba...
Dün adamla PvP atıyorduk adam sordu "Arkadaş olalım mı?" diye bende olur dedim çocuk bana "bak senin için yer yaptım" dedi bende teşekkür ettim. Yere geçtim ve çocuk beni lavla yakmaya başladı. Beni kapattı bende kurtulamadım çocuk da bir yandan chate random atıyor. Çok toxic bir kitle 11 yaşında olanlarla oynamıyorum artık. Sürekli "bane" ya da "ne yapayım" diyorlar, çok toxic bir kitle diyebileceğim tek şey bu...

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba...
Dün adamla PvP atıyorduk adam sordu "Arkadaş olalım mı?" diye bende olur dedim çocuk bana "bak senin için yer yaptım" dedi bende teşekkür ettim. Yere geçtim ve çocuk beni lavla yakmaya başladı. Beni kapattı bende kurtulamadım çocuk da bir yandan chate random atıyor. Çok toxic bir kitle 11 yaşında olanlarla oynamıyorum artık. Sürekli "bane" ya da "ne yapayım" diyorlar, çok toxic bir kitle diyebileceğim tek şey bu...
Bende Valorant oynamaya başlayana kadar CraftRise ın kitlesinin çok toxic olduğunu düşünürdüm...

Öncelikle merhaba...
Dün adamla PvP atıyorduk adam sordu "arkadaş olalım mı?" diye bende olur dedim çocuk bana "bak senin için yer yaptım" dedi bende teşekkür ettim. Yere geçtim ve çocuk beni lavla yakmaya başladı. Beni kapattı bende kurtulamadım çocuk da bir yandan chate random atıyor. Çok toxic bir kitle 11 yaşında olanlarla oynamıyorum artık. Sürekli "bane" ya da "ne yapayım" diyorlar, çok toxic bir kitle diyebileceğim tek şey bu...

Bir de sesli sohbet gelince daha kanser oldu 3 kere aynı maça geldik hep aynı şeyi söylüyor komik değil baydı ergen veletlerin takıldığı yere dönüştü.

Öncelikle merhaba...
Hilelere karşı gram önlem alınmayan aşırı laglı sunucusu ve çocuk kitleye sahip bir sunucudur.
Kurtulmanın yolu basit Hypixele geçmek.
Geçtiğimden beri ne kaybettiğim maç var ne kanser olduğum insanlar. Geçince fark ettim sorun bende değil serverdaymış.

Öncelikle merhaba...
Dün adamla PvP atıyorduk adam sordu "arkadaş olalım mı?" diye bende olur dedim çocuk bana "bak senin için yer yaptım" dedi bende teşekkür ettim. Yere geçtim ve çocuk beni lavla yakmaya başladı. Beni kapattı bende kurtulamadım çocuk da bir yandan chate random atıyor. Çok toxic bir kitle 11 yaşında olanlarla oynamıyorum artık. Sürekli "bane" ya da "ne yapayım" diyorlar, çok toxic bir kitle diyebileceğim tek şey bu...

Benzer durumu SonOyuncu da da yaşadım ama SonOyuncu CraftRise'den daha iyi gene bana öyle geliyor.

Hilelere karşı gram önlem alınmayan aşırı laglı sunucusu ve çocuk kitleye sahip bir sunucudur.
Kurtulmanın yolu basit Hypixel'e geçmek.
Geçtiğimden beri ne kaybettiğim maç var ne kanser olduğum insanlar geçince fark ettim sorun bende değil serverdaymış.

CraftRise yüzünden Minecraft'ı bıraktım sonra bir hafta önce Premium hesap vermişti arkadaşım, onunla Hypixel girdim 250 pingim var ama CraftRise'dan 2 kat daha fazla zevk alıyorum.
Benzer durumu SonOyuncu da da yaşadım ama SonOyuncu CraftRise'den daha iyi gene bana öyle geliyor.
Hitleri güzel bence sonoyuncunun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı