Creality K1 alınır mı?

sucuklupilav

Hectopat
Daha fazla  
Makinenin bilinen kronik sorunu var mıdır, parça yükseltimine ihtiyaç duyar mı onu merak ediyorum. Onun haricinde bu fiyat bandında daha kaliteli olanı varsa önerebilirsiniz, boyutu yüzünden tereddüt ettim ama baskı kalitesinin beni memnun ediceğine inanıyorum. @Siyah Martı hocam sizin de bu yazıcı hakkındaki görüşünüz merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hocam bence flsun v400 yazıcısını bir inceleyin

Arkadaşlar daha önceki mesajımda yazdığım gibi bir sebepten ötürü "seri numaramı kabul etmiyor"du Creality websitesi (2.99$'lık paket için), kendilerine e-mail attım düzelttiler. Böyle bir probleminiz varsa önce oradaki canlı sohbete "human" yazıp gönderin ki bir operatöre bağlanın, sonrasında durumunuzu anlatın size mail yoluyla yazacaklardır.

Creality bu yılın 2. yarısından itibaren resmi distribütörler aracılığı ile Türkiye'ye ithal edilmemiş olan ürünlere uluslararası destek vermiyor. Eğer seri numarasında hata yoksa satın almış olduğunuz firma ile görüşmenizi tavsiye ederim. Eğer creality booster Kit sayfasında ürününüzün seri numarası "bu siparişe uygun değil" gibi bir mesajı alıyorsanız, ürününüz seramik bloklarında sorun olmayan üretim serisinden çıkmış anlamına geliyor. Tabi ki bu sorun olmayacağı anlamını taşımaz.

Hocam aldığımız yere ne yazmamız gerek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…