Creatine kullanmaya başlamak için marka önerisi ve bilinmesi gerekenler nelerdir?

Pika Usta

Decapat
Daha fazla  
Creatine veya hiçbir supplement kullanmadım şu ana kadar, creatine hakkında bilmem gereken şeyler var mı?

Creatine veya hiçbir supplement kullanmadım şu ana kadar, creatine hakkında bilmem gereken şeyler var mı?

Ben SSN kullaniyordum su torbasi koymus gibi yapiyor neredeyse kaslari. Abartmak gibi olmasin ama feci buyutuyor. Zararini gormedim hiç.

Kel yapmaz. Günde 5 gram. Zararı yok. Proteinocean falan al. Aromasız daha iyi. 1 gün kullanmayınca bir şey olmaz. Kel yapmaz. Vallahi kel yapmaz.Marka önemsiz.
Creatin kullanırsan bu kafaya ulaşabilirsin.

Kel yapmaz. Günde 5 gram. Zararı yok. Proteinocean falan al. Aromasız daha iyi. 1 gün kullanmayınca bir şey olmaz. Kel yapmaz. Vallahi kel yapmaz.Marka önemsiz.
Kel yapmaz süreci hızlandırır genetikte kellik varsa 40dan sonra olacağına 30a düşer 5gr kreatini bir kaplan bile o kadar ava koşuya rağmen günde kullanmıyor (doğal olarak var vücutta zaten) o yüzden fazlası böbrekte birikir.

Kel yapmaz süreci hızlandırır genetikte kellik varsa 40'dan sonra olacağına 30a düşer 5gr kreatini bir kaplan bile o kadar ava koşuya rağmen günde kullanmıyor (doğal olarak var vücutta zaten) o yüzden fazlası böbrek de birikir.

Kel yapmaz süreci hızlandırır genetikte kellik varsa 40'dan sonra olacağına 30a düşer 5gr kreatini bir kaplan bile o kadar ava koşuya rağmen günde kullanmıyor (doğal olarak var vücutta zaten) o yüzden fazlası böbrek de birikir.

Kellik genetikle alakali bence hocam. Peder 43yasinda daha kellik yok adamda ve hiçbir şey kullanmamis sacina. Ben toz wax, saç kopugu, briyantin cart curt ne varsa sürüyorum, creatine de kullanıyorum bende de yok hala.

Creatin kullanırsan bu kafaya ulaşabilirsin.
Ne alaka hocam?

Kel yapmaz süreci hızlandırır genetikte kellik varsa 40dan sonra olacağına 30a düşer 5gr kreatini bir kaplan bile o kadar ava koşuya rağmen günde kullanmıyor (doğal olarak var vücutta zaten) o yüzden fazlası böbrekte birikir.
En basitinden kaynakçayla beraber.Tüm sporcular zaten akılsız hocam öyle boş boş kreatin alıyorlar.

Kellik genetikle alakali bence hocam. Peder 43yasinda daha kellik yok adamda ve hiçbir şey kullanmamis sacina. Ben toz wax, saç kopugu, briyantin cart curt ne varsa sürüyorum, creatine de kullanıyorum bende de yok hala.
Onu demek istedim hocam genetiğinde kellik varsa daha erken kel olursun yoksa sorun yok

Tüm sporcular kullanabilir kasa tabi ki faydası var ama kabul edin ki zararlı zaten birçoğu fitness ı sağlık için değil görünüş için yapıyor.

Onu demek istedim hocam genetiğinde kellik varsa daha erken kel olursun yoksa sorun yok.

Tüm sporcular kullansın kasa tabii ki faydası var ama kabul edin ki zararlı zaten birçoğu fitness ı sağlık için değil görünüş için yapıyor.

Attığım linki okusanız bile sağlığa zararı olmadığını aksine yararı olduğunu anlardınız.Madem bilmiyorsunuz sporla alakalı birşey konuşmayın hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı