Crysis 1 (2007) beğendiniz mi?

Crysis 1 remastered sürümünü çok defa bitirmeye çalıştım ancak hep sıkılıp çıkıyordum oyundan, en son bir defa daha denedim ama o uzaylıların ininde geçen bölüm o kadar canımı sıktı ki direkt kapatıp sildim oyunu.
Neden sıkıldınız ki?

Ben 3, 4 kez baştan başladım ama bir türlü sarmadı. Oyunun dublajının da abartıldığı kadar kaliteli olduğunu düşünmüyorum(ama bazı kısımlar güzel gerçekten). Oyun olaraksa bence sıkıcı. Senaryosu ilgi çekici değil. Oyun akışı ilgi çekici değil.

Bugün bir EA Play alayım alınca indirimden Battlefield Crysis falan aldım neyse Crysis 1 daha önce hep oynamaya çalıştığım ama hep sıkıldığım bir oyundu ama 2 ve 3 oynattırıyordu kendini sıkılsam bile Crysis 1 kadar çabuk sıkılmıyordum oyunda bence çok eksik var vuruş hissi berbat adamı vurduğunu hissedemiyorsun ha bir de oyun da çok fazla bug var bu da aşırı can sıkıyor bir yandan optimizasyonuda çok kötü gerçekten bu tür problemlerin yanında optimizasyon ve vuruş hissi güzel olsa sıkılmazdım diye düşünüyorum oyunu 100.kez sıkılmadan oynamayı denedim olmuyor vallahi. Ve ben Half-Life serisinden esinlenmiş bir oyun serisine açıkçası bunları pek yakıştıramadım Half-Life'in en övülen tarafları zaten vuruş hisleri optimizasyon gibi gibi elementler.
Bi kere oyunun 3. Saatlerin bașında bilenler bilir gemi batırıyorduk sonra uçaklar tank getiriyordu o bende bug olmuștu uçaklar gelmiyordu oyunu load etsemde ne fayda baștan bașlamıștım hikayeye gerçekten silip silip yükledim çok șans verdim sonunda bitirmiștim kaç yıl önce (bide oyunun sonunda yine bug olmuștu oyunun sonlarına doğruda oyundan atmaya bașlamıștı valla en kötü crysis oyunu crysis 1 dir net

Ömrümü verdiğim, çıktığı dönem babamın hastası olduğu o yüzden başka oyun indirmediğim, 3 4 sene kadar başka hiçbir oyun oynadığım oyun. Bu oyuna kötü diyenleri anlamıyorum, bendeki yeri ayrı olduğu için 4 oyunu da her sene baştan bitiririm ama Crysis dönemindeki grafikleriyle, oynanış mekanikleriyle öndeydi. Hikayesi de fena değil. Oyunun bir bug i yüzünden ya da beceremediği yüzünden serinin en kötü oyunu 1 diyen çıksa da serinin en iyi oyunu 1 dir.

Kardesım bolucu musun Türk oyunu oynicaniz vatan hainleri 😡😡😡😡😡

Star Wars fanı bir insanım fallen order oynarken "eee ben ne yapacağım nereye gideceğim" deyip sıkılıp kapamıştım saçma bir harita dizaynı var gerçekten.

Yaptıkları Remastered adamakıllı bir Remastered bile değil 1 bölüm yok ışıklandırmalar eksik fizikleri eksik eksik üstüne eksiği var.
Bölüm eksik değil.

Zamanında güzeldi. Zaten zamanında oynadık. 1.oyun sand box yapısı daha fazla olan bir oyundu. Çıktığı zaman inanılmaz ses getirmişti. O günün şartlarında o grafikler aklımızı almıştı. Lakin üzerinden 18 yıl geçmiş bir oyunun remake yapılmadıkça mekanikleri bugün pek tabii ki yeni kullanıcıları üzecektir.

2 ve 3.oyun ile serinin gazı kaçmıştı. O zamanlar dublajlı oyun oynamak bugün de zaten eser miktarda bir elin parmaklarını zor geçerken anca sony oyunlarında görebilirken o günlerde çok değişik gelmişti. Seslendirme kadrosu da çok iyiydi. Hala insanlar oyun karakterlerine bağ kurar.

Oynaması zor geliyorsa oynamayın. Witcher 1 zamanında oynamamış 3.oyun çıkınca oynamaya çalışmıştım rezalet mekanikler vardı bana göre oynamadım. Zorlamanın manası yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı