Crysis 4 Çıkacak mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Crysis serisi bitti artık online oyunlara önem vereceğiz dediler ama yeni oyun kesin çıkacaktır.
 
Crysis 4 4 yıl sonra felan gelcek demişti cevat yerli. Şimdi gelse bile kimi kullanıcaz derseniz. Crysis 3 sonunda tara daha iyi teknoloji ile süper askerler olacak demişti. Crysis 3 multiplayer ına bakarsak nanosuitli robot kullanıyoruz. Serinin 4 cü oyununda robot kullanabiliriz. Başka bir bakış açısı ile bakarsak. Oyunun sonunda pyscho crynet başkanlarından nanosuit zırhını geri istiyordu. Şimdi eğer 4 te alır ve giyerse kendisi nanosuit giyen robotları yönetebilir. Yani battlefield 4 teki gibi commender modu gibi bir şey yapabilir. Ya da tamamen pyscho oynarız.Fikir tamamen bana aittir.
 
Crysis serisi bitti artık online oyunlara önem vereceğiz dediler ama yeni oyun kesin çıkacaktır.


İlk önce bu sözü söyleyenin hiç düşünmeden yazdığı belli oluyor.

Crytek in açıklamasına göre crysis 4 ve devamı gelecek. Yani crytek uzun bir seri pesinde. Buda bize crysis'in daha uzun zamanlar kalacağını gösteriyor.
 
Crysis en başından beri üçleme olarak düşünüldü. Üçleme bitti ve seri tam olarak istediği başarıya ulaşamadı. Devamının da geleceğini sanmıyorum. Yeni bir proje gelebilir ancak Crysis serisinin tadında bırakılması gerektiğini düşünüyorum.
 
Hikayede kopukluk var. Çok eksi zamanlara dönüp oradan devam edebilir. Mesela Jacob Hargreave'in Seflerin teknolojisini çalışından başlayabilir.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı