Crystal 570X ve H150i uyumu

Epikmen

Decapat
Merhabalar,
Şubat ayı başında indirim ile birlikte çok istediğim 570X kasayı aldım. H150i PRO indirimdeyken onu da almış bulundum. Bilgisayarı parça parça topladığım için araştırmaya devam ediyorum ve radyatörün önde olmasının iyi olmayacağına dair bazı yorumları gördüm. Kasa da bu radyatör ancak ön tarafa takılabiliyor. H150i'yi ön tarafta kullanmam çok büyük risk teşkil eder mi? İşlemci sıcaklığında ve kasa içi hava sirkülasyonunda çok büyük problem yaşar mıyım? Duruma göre H150I daha açılmamış olduğundan dolayı değiştirip H100i alacağım. Kasa içerisinde 3 adet SP120 fan, radyatör ile de 3 adet ML120 fan geliyor. Statik basınç olarak yüksek fanlar. Önde kullanırsam yeterli olurlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet biliyorum. H100i almam gerekirse radyatörü yukarı bağlayacağım. Elimdeki ürün ile anlattığım şekilde kullanım sağlarsam sorun yaşar mıyım demek istemiştim aslında.

Yok ya bir sıkıntı çıkmaz yalnız o kasadan bende de var bende gaflette bulunup kasamdaki H115'i sığar diye düşünmüştüm ama sığmadı sonra onu satıp sonrasında H100'i aldım ön kısıma monte etmedim. Üste monte ettim. Sorun çıkmadı dediğim gibi ön kısıma da yapsanız sorun çıkmaz nette birçok örneği var.
Yalnız bu kasada dediğin H150'i Pro biraz önde iri duracaktır. İmkanın varsa değiştir. H100'i al ben gayet memnunum.

Kasa içi hava sirkülasyonunu da etkileyeceği malum çünkü ekran kartına sıcak hava girmiş olacak. Bu durumda kullanırsam üste 2 adet ll140 arkaya da egzoz olarak 1 ll120 almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı