CS 2 hilelerden geçilmiyor

mavıuszed

Hectopat
Arkadaşlar abime CS çok iyi falan deyip Prime aldırttım. Oyuna 8 hile geldi hile vssi izledik basede. Prime olmamıza rağmen Dust 2 mapinde Nova eloda böyle bir hadise yaşamak aşırı heves kırdı. 550 TL verdi adam. Bu oyun hep böyle mi cidden? Prime eskiden çareydi artık o bile mi değil?

Arkadaşlar abime CS çok iyi falan deyip Prime aldırttım. Oyuna 8 hile geldi hile vssi izledik basede. Prime olmamıza rağmen Dust 2 mapinde Nova eloda böyle bir hadise yaşamak aşırı heves kırdı. 550 TL verdi adam. Bu oyun hep böyle mi cidden? Prime eskiden çareydi artık o bile mi değil?

CS'nin her zamanki sorunu hile cok oynamıyorum ama neredeyse cıktıgı yıldan beri hile oldugunu duyuyorum.

CS'nin bütün oyunlarında hile vardı hep hile doluydu zaten hile istemiyorsanız FACEIT dışında bir çözüm yok.

Hileler her zaman vardı ben ona rağmen kasıyordum dereceli

FACEIT uzerinden oynayin. Valve sunucularinda zaman kaybetmeye degmez.

Faceit platformu ortamında oynayın hile gelme ihtimali çok daha az.Hem oyun olarak daha fazla oyun bilgisine sahip oyuncularla oynamış olursun.MM pişmanlıktır.

@xeqtr @kxy hocam FACEIT için gereksinimler ne? Ayrıca ücretli mi?

Abimin hesabı yeni arkadaşlar. Yani rekabetçi modunu oynuyoruz. Seçkin kısımında hilelerin azalması gibi durumlar var mı? Çünkü seçkin kasan yayıncılarda falan böyle ütopik bir olay görmemiştim. 2 kişi oturup hile vssi izledik resmen.

Seçkin de olsan CS mm de hile olacaktır.
FACEIT ücretsiz ama ücretli premium avantajları da var. FACEIT platformuna üye olup anticheati indirip bilgisayarına kuruyorsun ve FACEIT üzerinden maç aratıp oyuna giriyorsun. YouTube'da detaylı anlatım videoları vardır.

@xeqtr @kxy hocam FACEIT için gereksinimler ne? Ayrıca ücretli mi?

Abimin hesabı yeni arkadaşlar. Yani rekabetçi modunu oynuyoruz. Seçkin kısımında hilelerin azalması gibi durumlar var mı? Çünkü seçkin kasan yayıncılarda falan böyle ütopik bir olay görmemiştim. 2 kişi oturup hile vssi izledik resmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı