CS 2 için hangi işletim sistemi kurulmalı?

goktug.59

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX
Şu anda Windows 11 kullanıyorum. Oyunda drop, FPS düşüklüğü vb şeyler oluyor ve akıcılık bozuluyor. Bilgisayara format atmaya karar verdim. Sizce hangi Windows sürümünü kurmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Windows 11 kullanıyorum. Oyunda drop, FPS düşüklüğü vb şeyler oluyor ve akıcılık bozuluyor. Bilgisayara format atmaya karar verdim. Sizce hangi Windows sürümünü kurmalıyım?

Windows 11'de takılma oluyorsa şu an tek seçeneğiniz 10.

RAM'inizi 8 GB daha ekleyin Windows 10 kullanın daha iyi olur.

Hocam kurmayı biliyorsanız AtlasOS kurun. AtlasOS işlemciyi az kullanan RAM'i Az kullanan içinde çok az uygulama bulunan oyunda FPS almanı sağlayan bir işletim sistemi. Şöyle düşünün. Windows'un modlanmış hali yani. Windows'la aynı sadece modlanmış. Hocam ya da bilgisayarınıza 8 GB daha ekleyin ve Windows 10 kurabilirsiniz.

Hocam kurmayı biliyorsanız AtlasOS kurun. AtlasOS işlemciyi az kullanan RAM'i az kullanan içinde çok az uygulama bulunan oyunda FPS almanı sağlayan bir işletim sistemi. Şöyle düşünün. Windows'un modlanmış hali yani. Windows'la aynı sadece modlanmış.

Linux da olabilir aslında Windows'tan daha az RAM tüketiyordu.

Modlanmış işletim sistemlerine pek güvenmiyorum.

Şu anda PC'de 8GB 2666MHz Crucial Basics marka RAM var. 2x8GB CORSAIR Vengeance 3200MHz RAM alsam CS 2'de FPS artar mı bu sistemde?

Şu anda PC'de 8GB 2666MHz Crucial Basics marka RAM var. 2x8GB CORSAIR Vengeance 3200MHz RAM alsam CS 2'de FPS artar mı bu sistemde?
8 GB'dan 16 ya çıkarsanız anlarsınız farkı hocam. Ama unutmayın o ekran kartının işi bitmiş kullanılır ama oyun dışında. Yeniden sistem dizmek zorundasınız.

Ram artırırsanız oyunda takılmalar azalır. Drop yemezsiz fps pek farklılık olmaz 3 5 fps etkiler anca

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı