CS 2 tam bir hayal kırıklığı

• Konuyu başlatan 521071
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 148
  • Görüntüleme 15.990
Beğenmeyen Valorant devam etsin arkadaşlar biz bu oyunu bırakıp Valorant'a çok hak verdik çok zaman harcadık benim için grafik motoru ve subtick yeter CS'nin usgune ne gelmesi bekleniyordu 1990'lardan beri ekstra ne geldi? CS zaten bu yapabilecekleri en iyi yeniliği yapmışlar umarım ileride Valorant gibi bir balonu bitirirler.

Oyunu daha oynamadım tabii ki ancak şunu deme istiyorum kaç sene beklendi bu oyun ancak öyle muazzam bir değişiklik yapmamışlar. Birkaç silahın sesi değişmiş. Karakter yürürken kendi ayağını görebiliyor. Bazı animasyon değişiklikleri ve biraz grafiğin gelişmesi. Ben çok daha şey bekliyordum. Ben bu değişiklikleri Valorant ile mücadele olması için yaptıklarına inanıyorum. Öyle yıllardır üzerinde çalışılmış bir şeye benzemiyor.

Bu arada 128 tick olayı iyi olmuş.

Oyunun oyun motoru değişti bu sayede oyuna daha büyük güncellemeler gelecek ve topluluk aktif tutulacak. oyuna yeni şeyler ekleme fizik motorunu değiştirme falan fikrinde değil Valve.

Dostum 128tickten daha iyi bir sistem olan subtick e geçildi gecikme 0'a indirildi.
Arkadaşlar bilgilendirme için artık yazma gereği duydum! Oyunu başından beri dedikodular ile 128 tickrate ile çıkacağı yönündeydi, konu hakkında bilgim yokken şaşırmışım ve tepki göstermişim kalkıp da bu kadar yorum yapıldıktan sonra hala daha dönüp yazdığım yazıya absürt tepkiler ya da açıklamalara ne gerek var ? Bu mudur yaklaşımımız, düzgün bir üslup ile olayı açıklayan arkadaşlara çok teşekkür ederim 🙏

Bu yaptıkları değişikliği yapmak için uzun seneler geçmesi gerekmiyordu diyorum.

Valve geliştiricileri şu oyunu geliştireceksiniz diye zorlamıyor.
Kendileri istedikleri oyunu geliştiriyorlar bitince başka bir kola kanalize ediliyorlar.
Bundan önce 3 sene Half-Life Alyx geliştirildi 2020'de CS2 geliştirilmeye başlanmış.

Ben senin dostun falan değilim. Demek istediğim şey CS 2 niye bu kadar zamanında çok abartılı değişen bir şey yok öyle büyük.

Şu an kapalı betada asıl diğer haritalarda kullanıldı Source 2 overpass ve nuke gibi.
Dust 2'yi direkt port etmişler gibi çok üstüne düşülmemiş.

Son düzenleme:
Yıl olmuş 2023 CS yine enkaz 1 haftada hilelerde aktif olur bol hileli oyunlar. Seçkin hesapta hile yok diyenlerde kendini kandırsın.
Adamlar belkide senelerdir source 2 ye çalışıyorlar.Onun dışındaki güncellemelere tabiki bakamazlar.Ben cs 2 ile beraber yeni bir anti cheat sisteminin geleceğinede inanıyorum ki gelmelide.Ancak daha bilmeden konuşamayız.

Oyunun normalden geç kalması gayet normal.Bir oyun çat diye olmuyor maalesef.Cs go gibi büyük bir oyunu,o haritaları,skinleri source 2 ye aktarmak ve hataları gidermek kolay değil.Ki zaten son 10 yılda valve source 2 yi geliştirmenin yanında bir sürü oyunu iptal etti.Bir oyunu iptal etmekte kolay değil.Source 2 zaten 2017 yıllarında tamamen kullanılabilir hale geldi ve direkt cs 2 değil,Half Life Alyx'i geliştirmeye başladılar.Oyunda 2020 yılında çıktı ve mart ayındada duyuruldu.2 yıl gayet normal.

Ayrıca daha oyun çıkmadan anti hile üzerinden eleştirmek doğru değil.Daha bilmiyoruz çünkü ne olacağını.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı