144Hz akıcılığı gidiyorsa FPS 144'den düşmesi gerek ya da sürekli FPS düşmesi yaşaman gerek.
Oynadığın oyunda ki grafik ayarlarını kontrol et. NVIDIA denetim masasında ki 3D ayarlarını kontrol et, 3D ayarlarında dikey senkronizasyon açıksa kapat çünkü bu oyunlarda ekranı 60hz/120hz/144hz
Sabitleyebilir.
CS:GO Steam'e yüklü olduğu klasöre gelip oradan csgo.exe yi sağ tıkla tam erkan iyileştirmelerini kapat.
Steam oyun başlatma seçeneklerine; -freq 144 kodunu yazmayı dene. Oyun içinde grafik ayarlarında Vsync/dikey senkronizasyon ayarı kapat.
Monitör'ün kendi ayarlarını kontrol et ve monitör'ün ayarlarını resetlemeye çalış, monitör'ün menüsünde.
Ekran kartı driver'ını son sürümünü yükle/Geforce experience yüklüyse oradan güncellemeleri kontrol edip varsa yükleyebilirsin.
Daha demin yazdığım mesaj da şunu söyleyemedim. NVIDIA denetim masasında 3D ayarlarında, dikey senkronizasyon değil de düşey senkronizasyon yazıyor onu kapatırsın bir de bende tercih edilen yenileme hızı var onu kullanılabilecek en yüksek değer yap.