CS:GO 40 El Kazandım Hala Rütbem Gümüş 2

Ben 15 maç atmıştım. 10'unu kazanıp Gold Nova 2 başlamıştım. Şuan 21 galibiyetim var Gold Nova 3 oldum. Birazcık frag meselesi herhalde rütbe işi.

Ben gümüş başlamıştım fakat 42 win ile master guardian oldum.Win ve frag ile alakası yok.
Win ile alakası yok mu? Hiç maç kazanma o zaman kardeşim. Frag'la alakası olduğunu düşünüyorum. Çünkü yaptığın skora göre veriyor puanları ve rütbe atlıyorsun.

Bendeki şanslılıkmı şansızlıkmı bilmiyorum. 140 winim var ve kendimi bildim bileli nova 2 yim. 6 kez ardarda yenildim nova 2 yim. 4 kez ardarda yendim hala nova 2 yim. Bu işin winle alakası var ama çok değil sanırsam. Ayrıca 300 winde nova 3 olan arkadaşlarım var.

Frag ile alakası yok art arda kazanma önemli. Bana her zaman berbat takım geliyor zaten. Örneğin; son 3 maçımda 16 - 3 gibi fark yiyerek kaybettik. Frag ile olsa Nova 2 olurdum. :D Frag konusunda takımın en iyisi olmaya çalışıyorum her zaman.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tek başına ya da iki kişi girdiğin zaman genellikle takımın berbat oluyor :D Sana molotof atan mı ararsın yoksa arkandan bıçaklayan mı? Her türlü noob oluyor takımın da :D :D 2 maç üst üste kaybettim Nova 3'den Nova 2'ye düştüm ::(

Bende 39 galibiyet ama hala gümüş seçkin bir yükselemedim. Genellikle 3 kazanıp 1 kaybediyorum. 4 kazanıp 2 kaybediyorum 2-3 haftadır gümüş seçkindeyim takıldım kaldım

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı