Çözüldü CS:GO ban nasıl geçer?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kasar36

Centipat
Daha fazla  
Selam dostlar, ben 1 sene önce (CS2 geçerli) CS:GO'da ban yedim. Süresiz olduğu için giremiyorum diğer Steam hesabına geçersem de tüm oyunlarım diğer hesapta kalıyor, ne yapmalıyım? Oyunlarımı yeni hesabıma aktarabilir miyim?

Çözüm
Aktarman mümkün değil. Aile paylaşımının desteklediği oyunları aile paylaşımı açarak çözersin ama diğerleri çözülemez. Profilinde duracak o ban.
Mevcut Steam hesabındaki oyunları diğer Steam hesabına aktarman mümkün değil hocam. Ayrıca muhtemelen VAC ban yemişsiniz sınırsızsa CS 2'deki banınız bir daha açılmaz. Geçmiş olsun.

Aktarman mümkün değil. Aile paylaşımının desteklediği oyunları aile paylaşımı açarak çözersin ama diğerleri çözülemez. Profilinde duracak o ban.

Çözüm
Dostum uğraştığına değmiyor çoğu oyunu oynamayacaksın zaten. İkinci bir hesap aç, onda CS oyna. Kendi hesabında da diğer oyunlara girersin. Benim bilgisayarımda 3 Steam hesabı var mesela hiç zor değil kullanıcı değişmesi 5 saniyemi almıyor.

4 hesap varmış.

1723047791954.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı