CS:GO ban türü nasıl öğrenilir?

Mert_Kaya

Hectopat
Katılım
14 Temmuz 2020
Mesajlar
39
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar öncelikle, hikayeyi kısa bir özet geçeyim.
3 Tane Steam hesabım var ve yıllardır CS:GO oynuyorum. İlk hesabım bir internet kafe yüzünden 3.5 yıl önce VAC ban yedi haksız bir bandı, zaten o anda hesabı ben kullanmıyordum. Her neyse sonuç olarak ban yedi ve ben eyvallah dedim o zamanlar VAC banın kalkabileceğini ve ticket vs atmayı da bilmediğim için konuyla ilgilenemeden yeni bir hesap açtım ve 24TL CS:GO aldım. Zaten evimde de bir bilgisayarım olmadığı için yıllardır internet kafelerde oynamaktaydım.

Neyse 2.hesabımı da şu anda zaten aktif olarak kullanmaktayım 1400 küsür oyun saatim var herhangi bir ban vs yok tertemiz bir hesap, 3.hesabım ise şu sebeple açtım başka oyunları o hesabımdan almayı düşündüm. DBD, Rocket League, R6, ETS 2 gibi oyunlar. Çünkü önceden de başıma geldiği gibi bir hatalı VAC ban yersem o hesabım kötü gözükmesin ve diğer oyunları da oynarken benim hakkımda kötü düşünmesinler diye 3.bir hesap açıp o hesapta bu oyunlarımı tutuyor aynı zamanda da 2.hesabımdan CS:GO oynuyordum. Son zamanlarda karşıma rekabetçi maçlarda birçok hile gelmekteydi ve ben de artık Faceit oynamaya ağırlık vermiştim.

Sonradan aklıma 3.hesabımdan eğlencesine oynamak geldi zaten hiç CS:GO ya girmemiştim troll şekilde eğlencesine vakit geçirmek için oynayayım dedim. Zaten CS:GO ücretsizdi ve ben de 3.hesabımdan troll yapmaya başladım. Bu arada bir ek bilgi vereyim oyunda hilelere çok sinir olmama rağmen diğer oyuncuların oyununu etkileyecek herhangi bir davranışta bulunmadım sadece son zamanlarda skin changer kullanıyordum.

Yanlış anlaşılmasın bilmeyen arkadaşlar için diğer oyuncuların oyunlarını asla etkilemedim etkilemem. Her neyse bugün 3.hesabıma yani troll yaptığım hesabıma girdim ve VAC ban yediğimi gördüm. Ben bu banı Overwatch üzerinden mi yoksa normal VAC'tan mı yediğimi nasıl anlarım acaba bilgisi olanlar yazabilir mi? Bu arada 2.hesabımda da skin changer kullanıyordum ancak şu anda o hesabımda herhangi bir VAC ban söz konusu değil. Sadece troll yaptığım hesabım VAC ban yemiş. (Hatırlatma: 2. ve 3.hesaplarımda skin changer kullanıyordum.) konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
1 Yıldır kullanıyorum neyi ban sebebi?

Hile olması ban sebebi. Anti cheat hileni algılayamamış olabilir çünkü tombik adam çok umursamıyor hile konusunu.
1 Yıldır kullanıyorum neyi ban sebebi? Eğer kalitesiz bedava detected Rus hileleri kullanırsanız tabii VAC yersiniz.

Millet o skinlere bütün cüzdanını verirken senin beleşe alman ne olabilir Valve'nin lütfu mu?
 
Millet o skinlere bütün cüzdanını verirken senin beleşe alman ne olabilir Valve'nin lütfu mu?

Dostum ana hesabımda kat kat daha güzel skinler var emin ol. Üstelik çok istersen sende kullan + olarak ben hariç kimse de gözükmüyor. Hileli oynarken de çok zevk alıyorum ama şu an kullanmıyorum main hesaba geçtiğim için risk almak istemem.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı