CS:GO ban yedim

Yer
Konya, Türkiye.
Daha fazla  
Evet oyunda hile kullanmadığım halde ban yedim, oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynamıyordum dün arkadaşım davet edince troll bir yoldaş maçı atalım dedik zaten rankımın süresi geçmişti, maça girdik Full shotgun oynuyoruz birkaç kere flick shot falan attım adamlar hile falan dedi ama uzun süre oynamadığım için girdiğimiz 2 (3'te olabilir) maçıda kaybettik, bugün profilime girdiğimde adamın biri yorum yazmıştı "nice ban" diye, profile baktığımda gerçektende ban yemiş olduğumu gördüm, isteyenlere rekabetçi maç linkini atabilirim hile falan kullanmamıştım ne yapacağım şimdi ben?
Profilim: Steam Community :: Виктор Резнов
Hesabım birçok kişi için değersiz olabilir ama benim için değerli, yoldaşta Global Elite olmuştum.
Sanırım Overwatch olayını silverlar yapıyor.

(Imla için üzgünüm)
20200121204317_1.jpg

Umarım oynanmaması gereken kötü bir oyun olduğunu anlamışsınızdır CS:GO'nun. Artık devri geçti ve kimsenin o oyunu umursadığı yok, alternatif bir çok FPS oyunu türedi onları oynayın sizin için çok daha iyi. Zaten yeteneğiniz varsa onları da bir süre alıştıktan sonra iyi oynarsınız.

Arkadaş nedense biz ban yemiyoruz 😀. O kadar maçım var, belli başlı kişiler hile diye kaç defa report ediyorlar. Ama ban yemiyoruz, çok garip.
Güven faktörüm düşüyordu sürekli, inan bende senin gibiydim inanmazdım "Hile açmadan ban yedim" gibi başlık açanlara ama demek ki yeniliyormuş.
VAC değil oyun banı gözüküyor.
24 Saat sonra VAC olacak, Overwatch olduğunu biliyorum.

Sırf bu yüzden güven faktörüm düşüyordu konuşunca Report atıoyrlar.

Dostum eğer VAC ban olursa oynadığım İnsurgency gibi oyunlardanda yasaklama alacağım, zaten oyunu bırakmıştım.
Hocam konu dışı ama İnsurgency'de hangi sunucuda oynuyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı