CS:GO ban yedim

Katılım
8 Haziran 2019
Mesajlar
305
Yer
Konya, Türkiye.
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Evet oyunda hile kullanmadığım halde ban yedim, oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynamıyordum dün arkadaşım davet edince troll bir yoldaş maçı atalım dedik zaten rankımın süresi geçmişti, maça girdik Full shotgun oynuyoruz birkaç kere flick shot falan attım adamlar hile falan dedi ama uzun süre oynamadığım için girdiğimiz 2 (3'te olabilir) maçıda kaybettik, bugün profilime girdiğimde adamın biri yorum yazmıştı "nice ban" diye, profile baktığımda gerçektende ban yemiş olduğumu gördüm, isteyenlere rekabetçi maç linkini atabilirim hile falan kullanmamıştım ne yapacağım şimdi ben?
Profilim: Steam Community :: Виктор Резнов
Hesabım birçok kişi için değersiz olabilir ama benim için değerli, yoldaşta Global Elite olmuştum.
Sanırım Overwatch olayını silverlar yapıyor.

(Imla için üzgünüm)
20200121204317_1.jpg
 
Kardeşlerim veya abilerim. Yaşlarınızı tam bilmiyorum. Bu dediklerinizin olma ihtimali %0. böyle bir şey olmaz. İstediğiniz siteden report edin. Bunun tek yararı Overwatch'a düşürmek olur. Ban yiyen çoğu kişinin hesabına giriyorum. Maksimum 1.000 saatli hesaplar oluyor. Çoğu kişi başarım hilesini kullanmış. Valve gibi büyük bir işletme size kafasına göre ban atamaz. Yaşadığım tecrübeleri sizlere aktarmaya çalışıyorum. CS 1.6 ve CS:GO oyununda toplam 10.000 saate yakın oynama sürem var. Gördüğüm şeyleri görseniz ağzınız açık kalır. Artık Mm'de hileyi geçtim. Faceit Premium, ESEA gibi üst düzey platforumlarda hile kullananların haddi hesabı yok. Çoğu kişiye sorsanız sizlere Faceit Free veya Premium önerirler. Ama çoğu kişi de bu platforumlarda hile olduğunu bilmez. Ben sizin hile veya başka bir yazılım kullandığınızı düşünüyorum. VAC sistemindeki gibi overwatch sisteminde de 3-5 kişinin izlemesiyle ban atmazlar. VAC veya overwatch hata yapabilir. Ama bu durum çok nadir olur. Nadir olmasını bıraktım alt düzey oyuncular için bu durumlar olursa zaten %99.9 hile kullanmış demektir. %0.01 şans ile hesaplarınız açılır.

Dostum ben zaten overwatch yedim ama sadece 2 yoldaş maçı atmıştım ikisini de kaybettim toplam 4 tane düşman gördüm, 4 kişinin raporlamasıyla mı Overwatch'a düşeceğim inanıyor musun buna?
Tekrarlıyorum; Alakası yok. Botlarla bu işin hiçbir alakası yok. Boşuna destek ekibini meşgul etmeyin.
Üsttede açıkladım okursun.
Hesap yorumlarınızda bir report bot sitesinin mesajı var. Galiba ondan dolayı ban yediniz.

Ben şu an hesabı geçtim bizim profösyonel Valve çaşılarına durumu izah ediyorum, inanmak istemiyorlar.
 
İnanmayanlar için son maçım.
17 Şubat Tarihli: steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-KP5bd-RaGU5-YaC8W-uTttV-EaoYF
İnanıyoruz kardeşim. Valvenin süper ötesi hile sistemi sağolsun hileli hilesiz herkezin başını derde sokuyor.
 
Takmayın kafaya valve ile iletişime geçin. Trolün biri overwatch'da sana hile demiştir. Mükemmel valve "hile" sistemide sana ban atmıştır.
Ticket attığımda destek ekibinin mesajı göreceğini ancak yanıt vermeyeceğini söyleyen bir mesaj atıldı saniyesinde, maç kaydını ve hesap yorumlarındaki ekran görüntüsünü attım umarım kalkar en azından VAC Ban'a dönüşmez.
 
Ticket attığımda destek ekibinin mesajı göreceğini ancak yanıt vermeyeceğini söyleyen bir mesaj atıldı saniyesinde, maç kaydını ve hesap yorumlarındaki ekran görüntüsünü attım umarım kalkar en azından VAC Ban'a dönüşmez.
Ne diyeyim canın sağ olsun.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı