CS:GO bitiyor mu?

CS'nin biteceğini düşünmüyorum oyuncu kaybedebilir ancak bitmez. Ama benim için bitti eskisi kadar zevk vermiyor artık. Dün biraz oynayayım dedim 1 saat civarı oynadım ve hiç zevk almadım oynarken. Aslına bakılırsa ben CS:GO'yu oldum olası sevemedim galiba. 5 kişi toplanıp CS:GO girdiğimiz zaman da takımda en az zevk alan ben olurdum oyundan. Fakat 5 kişi olduğumuz için sohbet muhabbet daha çok zevk verirdi o yüzden oynardım. Şu aralar tek başıma girince fark ettim ben CS:GO'yu cidden sevememişim.
 
Yoo bitmiyor hatta tam gaz devam ediyor. Sadece Prime hesap olayı bedava olmaktan çıktığı için biraz düşüş yaşar o kadar. Onun dışında devam. Ona bakarsan CS 1.6’ya da son CS oyunu diyenler vardı. O bile devam ediyor düşün artık:)
 
Senelerdir aynı başlıkta konular açılıyor. İşin komik tarafı ise Valorant'ı CS: GO'ya rakip görmeleri. Valorant hiçbir zaman CS: GO'nun rakibi olmadı.

Counter-Strike türünün en kült oyunu. Benzer elli tane oyun çıkarsanız da kolay kolay rakip olamazsınız.

Valve yeni bir CS oyunu çıkarana kadar CS: GO bitmez. Ben bunu bilir bunu söylerim.
 
Senelerdir aynı başlıkta konular açılıyor. İşin komik tarafı ise Valorant'ı CS:GO'ya rakip görmeleri. Valorant hiçbir zaman CS:GO'nun rakibi olmadı.

Counter-Strike türünün en kült oyunu. Benzer elli tane oyun çıkarsanız da kolay kolay rakip olamazsınız.

Valve yeni bir CS oyunu çıkarana kadar CS:GO bitmez. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Valve CS'yi pek önemsemiyor bayağıdır Steam Deck üzerine kafayı yormuşlar sanırsam.
 

Geri
Yukarı