CS:GO durduk yere Overwatch ban yedim

Evet o kervana ben de katıldım maalesef... ne duvar görme ne de silah hilesi vs zerre haksız avantaj sağlayan bir şey kullanmadım ama overwatch geldi. Oyunu oynarken bazen şansıma öyle vuruyordum ki o zamanlar dedim “oha ne vurdum” diye; o oha dediğim vuruşları raporlamışlardır kesin. Yoksa acayip über süper oynayıp kill kralı falan olmadım hiç. Hep normal ortalama oynuyordum.
 
Nedense forumda çok görmeye başladım bu konuları. Haksız OW ban diye bir şey var, 2-3 yıl önce türk bir csgo kanalı OW ban yemişti fakat aylar sonra kaldırılmıştı. Ama bunlar çok nadir olabilecek şeyler. Bu kadar sık görmem garibime gitti.
 
Ben de aynı sorundan müzdaribim. 2 ay önce mm oynamayı bıraktım. CS de 2k saatim var neredeyse. 2 ay içerisinde faceit de 250 maç oynadım. Sonra cs girip baktığımda kırmızı faktörde olduğumu farkettim. Ertesi gün de ban yedim. Yani zaten en yüksek ranka ulaşmışım. Beni kim değerlendirebilir ki csde? Faceit oynadığımı steam destekte belirttim. Diğer global oyunculardan daha iyi olduğumu beni değerlendiremeyeceklerini belirttim. Açıkcası arkadaşın birinden eğer CSGO 'dan ban yersek faceitten de otomatik banlandığımızı duydum. 2 3 tane andavalın hile diye reportlaması sonucu o kadar emek verdiğim bir oyunu oynayamayacak mıyım ben? Şimdi bana hile niye kullandın gibi bir soru doğrultmak isteyenler olacaktır. Eğer hile olsaydım faceit hesabım da güme giderdi. Onların yakalayamadığı hileyi nasıl CSGO oyuncuları yakalıyor benim buna aklım ermiyor işte. Her şeyden önce kurallar bölümünde oyuncuların karar kıldığı ban sistemine (Overwatch) müdahale etmediklerini yazmışlar. Bir oyunda yüzlerce binlerce farklı hile olsun sen oyuncuların karar verdiği bir ban sistemine bile müdahale etme...
 
İlk overwatch, sonra VAC ban yerseniz hiç hile yapmadım, işte şu kadar envanterim var şu kadar saatim var faceitim var diye yakınmayın, kesinlikle hile yapmışsınız demektir, yapmadıysanızda bilmediğiniz 3. parti bir yazılım CS:GO'yu etkilemiştir VAC'da bunu yakalamıştır, yanlışsa kalkıyor kalmassa da ya hile ya dediğim gibi bilmeden 3. parti bir yazılım kullanmışsınız.
Selam arkadaşlar, bugün aldığım bu mesaj sonrası buraya üye olarak aranıza katıldım bende aynı şekilde bugün itibari ile OW ve VAC yemiş bulunuyorum ve bunun nedenini kesinlikle bilmiyorum.Ne hile nede başka bir 3.parti herhangi birşey asla açmayı bırakın sitelerine bile giriş yapmaya tenezül etmeyen yıllardır profesyonel şekilde bu oyunu oynayan biriyim.Foruma üye olarak sizlerle de paylaşmak istedim bu durumu. 5 yılı aşkın 900 galibiyeti 2.300 saati olan binlerce lira harcadığım bu hesabımın sabah gelen mesajla şaşkınlık içerisine düştüm.Birçok yerde araştırdım fakat çözümü sanırım yok veya aylar sonra belki açılırmış haklı bulunursam.An itibari ile gerek valve gerekte steam olsun ındırdıgım mac demolarının yanında uzun bir acıklama yaparak ilgili kişilere gönderdim pek cevap geleceğini düşünmesemde denedim.Sizlere de steam linkimi buraya bırakıyorum aynı zamanda bu steam hesabım ılede faceit uzerınde de para vererek aldıgım uyelıkle oynuyorum.Gerçekten çok yazık geçen sezon supreme bitirdim ve suan sadece 15 mm mac toplasan atmısımdır nova 3 olarak baslattı sonrasında ıse zaten artık faceit oynamaya basladım.Bu oynadıgım maclarıda demolarını ındırıp tekrar ıncelenmesı ıcın gonderdım.Gercekten benım gıbı bırcok ınsan olabılır arkadaslar benım sızlere tavsıyem burada sakın envanterlere cok para harcamayın benım basıma gelenler sizlerinde basına gelebilir.Aynı zamanda sayfamda faceit linkimide görebilirsiniz.Linki buraya bırakıyorum haklı bulunacağım gün gelecekmi bakalım..

1617809310302.png

Ayrıca CS:GO başarımlarını hileyle tamamlamışsınız.
 
Nedense forumda çok görmeye başladım bu konuları. Haksız OW ban diye bir şey var, 2-3 yıl önce türk bir csgo kanalı OW ban yemişti fakat aylar sonra kaldırılmıştı. Ama bunlar çok nadir olabilecek şeyler. Bu kadar sık görmem garibime gitti.
Konuyu hortlatıcam ama :) 2013'te almıştım oyunu, 4 yıl oynadım, bunun son 1 yılı faceitte geçmişti.

Yorumlarda bir arkadaşımızın da dediği gibi, arada bir oha lan nasıl vurdum gibi vuruşlarım oluyordu, hatta bir kere long kısmından, mid to b smoke'dan elemana hs çakmıştım, oha demiştim kendime nasıl oldu bu diye.

Veee Yıl oldu 2017 Mayıs, o korkunç olayı yaşadım :) İlk başta overwatch yasaklaması aldım, 1 hafta sonra da vac bana dönüştü... çok korkunç bir durumdu.

Hiç bir şekilde hile kullanmadım, makro kullanmadım, bilgisayarımı ve ekipmanlarımı 2015'te dizmiştim ve Mc Donald's ta çalışmıştım 5-6 ay, sırf kendime ekipmanlar almak pc toplamak için. Yazık oldu emeğime, hile açıp emeğimi hiç edecek kadar salak biriside değilim.

Ülkecek bir aralar vac wawe yaşadık. Hatta bir tane Muhammet diye youtuber ve arkadaşı aynı şeyi yaşadı ama onların banı kalktı. Bu 2017 de tüm forumlarda haksız yere vac yedim başlıkları aşırı patladı, youtube da videolar patladı vs. çok saçma bir olaydı, halen akıl sır erdiremiyorum. Olan bize oldu, kurunun yanında yaşta yandı, bu talihsiz olaydan sonra oyundan soğudum ve bir daha eskisi gibi oynayamadım. Sadece tek bir şey düşünüyorum, valve oyunculara tekrardan satın aldırması için yapmış olduğu bir politika olabilir, çünkü başka açıklaması yok.!

Ve bilmiyorum hiç fark ettiniz mi ama 2017'den sonra oyun söndü! Yemin ederim o vac wawe mevzularından sonra oyun git gide söndü çöp oldu, o eski ruhunu kaybetti (2015-2016)'da ki havası kalmadı.

İşin en garibi Faceitte hesabım halen tertemiz duruyor ve faceit support doğruluyor hile kullanmadığımı :) Yıllar geçti bu olayın üstünden, günümüzde halen bir yara gibi durur kalbimde, şu hayatta en korkunç şey yapmadığın bir şey yüzünden ağır cezalara çarptırılmak.
 
Öncelikle merhaba, aynı durumu bende yaşadım hile kullanmama rağmen Overwatch banı yemiştim. Eğer dediğin gibi hile kullanmadıysan son oynadığın maçların demosunu indir ve Steam desteğe bir ticket at daha sonrasında onlar maçları inceliyor ve hile kullanıp kullanmadığına karar verip ona göre hesabındaki banı kaldırarak tekrar aktif hale getiriyorlar. Tabii hile kullandıysan hiç boşuna uğraşma derim çünkü boşa kürek çekmiş ve zaman kaybetmiş olursun. Ayrıca bir kişinin Overwatch'ı ile ban yemiyorsun o maç 5-6 ayrı kişiye gösteriliyor ve ona göre karar alınarak hesabın banlanıyor. Yanlış anlamazsan oyundaki rütben neydi?

FACEIT'ten nasıl oynadığım son maçları indirip atacağım ticketa.
 

Geri
Yukarı