- Makaleler
- 21
Durduk yere diye bir şey yoktur benim tahminim güzel bir vac shot yapmışsındır ve seni izleyen 10 yaşındaki müfettişler hile demiştir. Umarım açılır.
Densizin kelime anlamıni açıklar mısınız?
Forumda üsluba dikkat etmek zorundasın. Üye olurken okumadığın ve kabul ettiğin kurallara göz at, daha sonra bana sözlük gönderebilirsin. VAC sisteminin nasıl çalıştığı hakkında genel bilgiden öteye gidemediğini görüyorum. Bu kadar insan yanlış ve sen doğrusun anlaşılan..Birinin "Haksız VAC ban yedim" konusunun altına "Yalan söylüyorsun" gibisinden suçlamalarda ve yargılarda bulunan saygısızca davranışlar sergileyen. Açıklayıcı olmadıysa size bir türkçe sözlük göndermek isterim.
Forumda üsluba dikkat etmek zorundasın. Üye olurken okumadığın ve kabul ettiğin kurallara göz at, daha sonra bana sözlük gönderebilirsin. VAC sisteminin nasıl çalıştığı hakkında genel bilgiden öteye gidemediğini görüyorum. Bu kadar insan yanlış ve sen doğrusun anlaşılan..
Desteğe yazması bir şey değiştirmeyecektir. PUBG'de başıma geldi sonuç alamadım.
Pubg'de VAC yedim dememiş zaten. Pubg'de de aynı şekilde olmazsa olmaz bir ban sistemi var.PUBG'de nasıl VAC ban yediniz anlamadım. VAC korumasının
Bırak hocam bu kanser kitleye laf anlatılmaz. Program bu hata olabilir. Birçok ban yiyip aylar sonra açılan arkadaşım var. Hiçbir program kusursuz değildir. Hatalı VAC atılabiliyor.Adam illa yalan mı söyleyecek? Sosyalde 30-40 gün sonra banı açılan arkadaşlar var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.