CS:GO Durduk yere VAC ban yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Densizin kelime anlamıni açıklar mısınız?

Örneğin birinin "Haksız VAC ban yedim" konusunun altına "Yalan söylüyorsun" gibisinden suçlamalarda ve yargılarda bulunan insanlar ya da kısaca saygısızca davranışlar sergileyen. Açıklayıcı olmadıysa size bir türkçe sözlük göndermek isterim.

VAC ban demiş, overwatch banı ayrı VAC ayrı. VAC ban yemek için dosyalarda değişiklik yapmak zorunda. Bak illa hile demiyorum skin changer veya başka bir şey de kullanmış olabilirsin. Ama bunlar olmadan VAC yemen imkansıza yakın.

Birinin "Haksız VAC ban yedim" konusunun altına "Yalan söylüyorsun" gibisinden suçlamalarda ve yargılarda bulunan saygısızca davranışlar sergileyen. Açıklayıcı olmadıysa size bir türkçe sözlük göndermek isterim.
Forumda üsluba dikkat etmek zorundasın. Üye olurken okumadığın ve kabul ettiğin kurallara göz at, daha sonra bana sözlük gönderebilirsin. VAC sisteminin nasıl çalıştığı hakkında genel bilgiden öteye gidemediğini görüyorum. Bu kadar insan yanlış ve sen doğrusun anlaşılan..

Forumda üsluba dikkat etmek zorundasın. Üye olurken okumadığın ve kabul ettiğin kurallara göz at, daha sonra bana sözlük gönderebilirsin. VAC sisteminin nasıl çalıştığı hakkında genel bilgiden öteye gidemediğini görüyorum. Bu kadar insan yanlış ve sen doğrusun anlaşılan..

Kurallara aykırı bir şey yaptığımı düşünmüyorum ve üslubumda gayet yerinde. Raporlayabilirsin. VAC sisteminin nasıl çalıştığını biliyorum ya da bilmiyorum. Ama başlıkta "Durduk Yere" yazısını görmüyorsunuz sanırım. Konuyu açan arkadaşı yalancılıkla suçlamaları oldukça yanlış. Bunu belirttim. Teşekkür ederim.

Desteğe yazması bir şey değiştirmeyecektir. PUBG'de başıma geldi sonuç alamadım.

PUBG'de nasıl VAC ban yediniz anlamadım. VAC korumasının o oyunda geçerli olduğunu sanmıyorum ama.

Onun dışında arkadaşı yargılamadan önce bazı şeyleri bilmeniz gerekir, Steam'in kendi sitesinde VAC ile ilgili yanlışlıkla olduğu zaman kendi kendine kalktığını söylüyorlar, yani destepe yazsan dahi bir şey değişmeyecek gibi duruyor ama her zaman bildirmekte fayda var. Onun dışında arkada Cheat Engine gibi herhangi bir program açık mıydı ya da anti virüs kullanıyor musun?

Eğer diğer hesaplarınızda hile kullanıp banlanır, ya da aynı telefon numarasını paylaşan hesaplardan birine VAC yasaklaması alırsanız bütün hesaplara disiplin işlemi uygulanır. Steam ise VAC ile ilgili attığınız tüm biletler otomatik cevaplanıyor ya da kilitleniyor. Geçmiş olsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı