CS:GO geç gelen ban

Kamil7865

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir hesabım vardı hile yapmıştım oyundan sıkılıp. Hesabımda telefonla doğrulanmıştı. Yeni bir hesap açtım onda oynamaya başladım. Yaklaşık 700 saatim var. Bugün telefon paylaşımı ile VAC yediğimi öğrendim. Çok uzun zamandır bağlıydı telefonlar ama neden şimdi yedim anlamıyorum başka hesap açmadım. Eskiden kullandım ama bıraktım. Tek istediğim hesaptaki skinleri almak. Steam desteğe yazdım. Sizce geri verme ihtimalleri var mı?

Eski bir hesabım vardı hile yapmıştım oyundan sıkılıp. Hesabımda telefonla doğrulanmıştı. Yeni bir hesap açtım onda oynamaya başladım. Yaklaşık 700 saatim var. Bugün telefon paylaşımı ile VAC yediğimi öğrendim. Çok uzun zamandır bağlıydı telefonlar ama neden şimdi yedim anlamıyorum başka hesap açmadım. Eskiden kullandım ama bıraktım. Tek istediğim hesaptaki skinleri almak. Steam desteğe yazdım. Sizce geri verme ihtimalleri var mı?
Umarım tekrar oynayamazsınız. Sizin gibiler yüzünden oyun ne hale geldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım tekrar oynayamazsınız. Sizin gibiler yüzünden oyun ne hale geldi.

Neden hile yapan herkesi kötülüyorsunuz. Dersimi alıp yeni hesap açıp adam gibi oynuyorum yine de aynı. Zaten biliyorum kötü bir şey yaptığımı soru soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alamazsın inşallah beceriksizler sizi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı