CS:GO geç gelen ban

Kamil7865

Hectopat
Daha fazla  
Eski bir hesabım vardı hile yapmıştım oyundan sıkılıp. Hesabımda telefonla doğrulanmıştı. Yeni bir hesap açtım onda oynamaya başladım. Yaklaşık 700 saatim var. Bugün telefon paylaşımı ile VAC yediğimi öğrendim. Çok uzun zamandır bağlıydı telefonlar ama neden şimdi yedim anlamıyorum başka hesap açmadım. Eskiden kullandım ama bıraktım. Tek istediğim hesaptaki skinleri almak. Steam desteğe yazdım. Sizce geri verme ihtimalleri var mı?

Üstünden 3 ay geçtikten sonra telefon numarasını yeni hesabına aktarsaydın büyük ihtimal ban yemezdin kusura bakma ama o skinleri de unutun vereceklerini hiç sanmıyorum.

Son düzenleme:
Öyle bir bakış açısı yok. Hileye başvuruyorsanız ya yeteneğinize güvenmiyorsunuzdur ki o zaman o oyunu oynamayın başka bir oyun oynayın ya da sırf başka insanların oyun zevkini mahvetmeye çalışıyorsunuzdur.
Ben güzide kademesinde bir oyunucuyum ve gerçekten bıktım böyle insanlardan, oyundan soğudum ve bıraktım. Herkes sizin gibi düşünürse her maça hile gelir değil mi ?

Neden hile yapan herkesi kötülüyorsunuz. Dersimi alıp yeni hesap açıp adam gibi oynuyorum yine de aynı. Zaten biliyorum kötü bir şey yaptığımı soru soruyorum.
neden mi kötülüyorsunuz ”dorsomo olop yono hosop oçtom” herkes böyle bir bahaneye sığınıp hile açsa oyun oynanırmı oynayamıyorsan oynama kardeşim geri gelmez skinler umarım

Bir kaç evi soydum ama pişmanım yeni bir hayata başlayacağım şimdi, sonuçta herkes hata yapar. Ben hata yapıp pişman olduysam daha ne ev sahiplerinin malları eksilmiş bu sorun değil ki sonuçta ben pişman olmuşum.

Hile kullandım pişmanım. Kullanırken ki karşı takıma gelen oyuncuların maç kaybetmesi birşey değil ki sonuçta ben pişmanım.

Skinler ne mutlu ki hesabına bağlandı oradan bakıp bakıp eskileri yâd edersin.

İzninizle başlıyorum; çok iyi olmuş! Çok sevindim. İnşaAllah bir daha oynayamazsın hiçbir online oyunu. Sıkılıp hile açmak nedir? Bizler sadece tek bir oyunu oynamak için binlerce lira harcayıp sistem topluyoruz sonra sen ve senin gibi kolsuzlar gelip hileyle sözde oyun oynuyo! Hileyi çıkaranın da kullananın da... Oyun zevkimizin içine ediyosunuz. PUBG Mobile'ı bırakma sebebim hiledir. Steam PUBG iyi durumda Allah'tan. İnşaAllah o ban açılmaz, neyin varsa hepsi çöp olur gider. Git ötede Vice City oyna! Hile kullanan karaktersizler benim gözümde hayatta hiçbir başarı elde edememiş, yeteneksiz, kendine ve başkasına saygısı olmayan insanlardır. Elinde olsa sahte para da basar, milletin banka hesaplarını da hack'ler. Emek hırsızı çünkü bu hileciler benim gözümde. Oynadığım oyunda klavyemde tek bir tuşla hile aktif olabilecek olsa ben o tuşa yanlışlıkla bile basmamak için o tuşu yerinden sökerim. Knight Online'ı da hileler bitirdi zamanında, yıllarca emek ver zevkle oyna, sonra böyle bebeler gelsin hileyle oyunun içine etsin. Zevk alıyo musunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı