CS:GO güven faktörü hangi durumlarda düşer?

Whazer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben birkaç gün önce yeni bir Steam hesabına geçtim ve Prime aldım.
Diğer Steam hesabında sadece CS:GO harici oyunları oynuyorum. Merak etmeyin CS:GO'dan VAC falan yemedim, güven faktörü sıkıntısı var.

Neyse sadede gelelim. Şimdi benim geçtiğim Steam hesabında rekabetçi giriyorum. Rankımı sorarsanız en son Master Guardian 2'ydim fakat Lem'e çıkmış adamım. İlk birkaç maçta Silver geldi. Ben hemen hemen bütün maçlarımda birinciyim yani 7 maç attım şu anlık 6 Win 1 berabere var.
Bu adamlar hiç chate bir şey yazmıyorlar yani NPC gibiler. Bu adamların beni boş yere report edip güven faktörümü düşürmelerinden korkuyorum. Hilem yok tabii ki. Düşer mi faktör yoksa e-sporcu gibi oynamaya devam edeyim mi?😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bende de aynı sorun vardı birkaç öğrendiğim bilgilere göre sıralıyacağım.
1-herhangi bir hile veya program kullandıysan bunlar VAC ban yememek için anti-VAC bypass kullanırlan ve bu Steam tarafından kolayca tespit edilebilir.
2-eğer rakiplerin tarafından çok fazla hile diye raporlanırsan rakiplerinde hile diye raporlanan kişiler olur.
3-çoğu oyuncu atmalarda F1 verirsen düşer.
4-takım arkadaşlarına kasti veya bilmeyerek bile saldırırsan azıcık düşer.
5-eğer hesabın boş ise Steam bakar bu adamın profili boş veya işte bu adam sadece CS oynamış bir şüphelenirler.
6-önceden bir hesabın VAC yemiş ise zaten senin ekran kartı sürücündür PC adındır hepsi sisteme kayıtlı bakarlar bu adam VAC yemiş + yeni hesapta şüpheli davranışlar sergilersen (ilk saydığım 5 madde gibi) süpheli konumuna düşersin.
Ve güven faktörünü artırmak zor bir şey.

O zaman Silver gibi oynayacağız.👍
Steam profilini de geliştireceğiz.
Başka oyunlar oynayacağız.
Toxiclik yapmayacağız.

Kanka zaten ben Prime aldım direkt para verip, acaba onun bir faydası olur mu?
Yani Steam şöyle düşünsün, bak bu adam Türkiye şartlarına göre 274 TL para verip Prime almış. He bu arada 112 saat CS 1.6 var bu hesapta.

Vallahi dostum insanlar ne yapcanı bilmiyor ben yeni hesap alacağım bence sende yakın bir zamanda al yok 300 TL'yi geçecek.
Yukarıdaki mesajıma bakar mısın?

Son düzenleme:
Hile kullanmıyorsan sırf raporlanmadan dolayı güven faktörün kolay kolay düşmez. Silver hesabı kendi başıma mg ye kadar çıkardım. Neredeyse her maç mvp oluyordum ve arada hile diye raporlayanlarda oluyordu. Güven faktörü falan da düşmedi.

Hile kullanmıyorsan sırf raporlanmadan dolayı güven faktörün kolay kolay düşmez. Silver hesabı kendi başıma mg ye kadar çıkardım. Neredeyse her maç MVP oluyordum ve arada hile diye raporlayanlarda oluyordu. Güven faktörü falan da düşmedi.

Dostum ben başka bir şey anlattım sen başka bir şey demişsin.

Hile kullanmıyorsan sırf raporlanmadan dolayı güven faktörün kolay kolay düşmez. Silver hesabı kendi başıma mg ye kadar çıkardım. Neredeyse her maç MVP oluyordum ve arada hile diye raporlayanlarda oluyordu. Güven faktörü falan da düşmedi.

Bugün 3 maç attım. Son maç 35 vurdum. Ama öyle bir P90 vuruşu yaptım ki ben kendimi izlesem hile derdim. Adamlar reportladılar doğal olarak. Bu durumda düşer mi peki? Yoksa oyun reportlayan kişi sayısı bazlımı çalışıyor?

Bugün 3 maç attım. Son maç 35 vurdum. Ama öyle bir P90 vuruşu yaptım ki ben kendimi izlesem hile derdim. Adamlar reportladılar doğal olarak. Bu durumda düşer mi peki? Yoksa oyun reportlayan kişi sayısı bazlımı çalışıyor?
Reportladılarsa düşer tabii. Ayrıca güven faktörünün düşüğünü şöyle anlarsın;

- Maçı çok uzun sürede bulursa
- Maçta hileciler neredeyse her maç gelirse
- Toxiclik yaparsan vb. güven faktörün düşer.

Lobide sağ tarafta lobiye davet edeceğin random kişi sayısı 20 değilse güven faktörü düşmüştür.

Hayır tabii ki de bunlar uzun bir süreç böyle pat diye bir anda yeşilden sarıya veya kırmızıya düşürmezler zaten bir günde 11 tane report yersen Overwatch düşersin orada seni süpheli işaretledikleri an faktörün sarıya düşer.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı