Çözüldü CS:GO Haksız Overwatch Banı Yedim

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Game ban almışsın. Hile kullanmadıysan eğer dert etme, açılacaktır.
 
Merhabalar,

Profil Linkim : Steam Community :: Quare [TR]

Öncelikle kullanmasan atılmazdıcı arkadaşlar gelmeden şunu açıklamak isterim;

" Zengin değilim ve 1500 - 2000 ₺ çalışarak aldığım bıçağım, awp, ak-47 skinim vardı. Kimse bu tarz ücretleri havadan indirmiyor ve bende indirmiyorum. Kesinlikle bilgisayarımda hiçbir zararlı yazılım yok. Şöyle söyleyeyim, en zararlı program crackli photoshop'dur buda herkes'de mevcuttur."

Son 1 yıldır aktif bir şekilde CS:GO oynuyorum ve dün akşam Overwatch ban mesajı geldi. Yukarıda belirttiğim gibi bilgisayarımda hiçbir hile programı yok farklı bir oyun dahi yok. Hileyi diğer insanların hakkına girdiğimi anlayınca bıraktım. ( 13-14 yaşlarım ) Şuanda 18 yaşındayım ve artık doğruyu yanlışı düzgünce ayırt edebilecek yaştayım.

Çok iyi oynayan birisi değilim rankım MG1 di ve MG2'ye kasmak için uğraşıyordum taki bu olay olana kadar.

Güzel oynamasamda sırf hile demesinler diye envanterimi vitrinime koydum. Normalde böyle yapmaktan hiç hoşlanmam çünkü küçük kardeşlerimiz özenebiliyor bu tarz şeyleri almaya.

Kendimi yeterince açıkladığımı düşünüyorum, bana yol gösterecek birkaç kişi arıyorum.
Genelde biri seni reporladığı zaman sen ower watch'e düşersen ve yapan kişi hakkını yediyse olur. Çok görülen bir vaka.
 
OW'da birden fazla hakim oluyor (örneğin 12 gibi) ve kararın yasaklamaya dönüşmesi için, bildirilen maçın izlenmesi ve tüm hakimlerin hem fikir olması gerekiyor. Bir kişi bile burda hile dair bir veri yok diye fikir belirtirse her hangi bir ceza alınmıyor. Uzun lafın kısası OW yasaklaması yemek için gerçekten hile kullanmak ya da oyun bozanlık yapmak gerekiyor. Kolay kolay OW yasaklaması yenemez. Eğer gerçekten masumsan cezan kaldırılır. Unutma, bir dahaki OW cezası alırsan değerlendirmeye gitmeden hesabın VAC engeli alacak.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı